Στήλες Value Bet

Value Bet: Στήριγμα οι φιλοξενούμενοι

Πέτρος Χαριζακλής21 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα στην παρέα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Τελείωσε και η δεύτερη διακοπή των εθνικών ομάδων και αφού πήραμε τις ανάσες μας πάμε για έναν γεμάτο μήνα. Ας δούμε τι έχουμε κρατήσει από Τσεχία και Σλοβακία, καθώς οι Πορτογάλοι έχουν Κύπελλο και δεν είναι για σοβαρή ενασχόληση.

Ξεκινάμε με Τσεχία και το Ζλιν-Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Η Ζλιν δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα σε σχέση με την προηγούμενη διακοπή, καθώς σε τέσσερα παιχνίδια που μεσολάβησαν μάζεψε μόλις δύο βαθμούς, κράτησε μόλις μία φορά το μηδέν ενώ συνολικά δέχθηκε 13 γκολ και πέτυχε τρία. Στο τελευταίο της παιχνίδι «τσίμπησε» βαθμό σε μια δύσκολη έδρα (0-0 με Μποέμιανς). Από την άλλη, τρομερή βελτίωση έδειξε στην τελευταία τετράδα αγώνων που μεσολάβησαν από την προηγούμενη διακοπή η Μλάντα, παίρνοντας τρεις νίκες συν μία έξτρα στο Κύπελλο, ενώ ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την Σίγκμα Όλομουτς στο τελευταίο παιχνίδι της. Η Ζλιν παραμένει η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και αυτό το δείχνουν οι αριθμοί αλλά και η εικόνα της. Η Μλάντα πήρε ανάσες, θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα και νέο σερί νικών και μπορεί να ξεκινήσει με διπλό από την έδρα της Ζλιν. Το διπλό έχει αξία στο 2,19.

Παραμένουμε στους Τσέχους, πάμε στο νεότευκτο «Άρνοστ Κόσταλ» για το Παρντούμπιτσε-Σίγκμα Όλομουτς.

Η Παρντούμπιτσε στα τέσσερα παιχνίδια που μεσολάβησαν από τη διακοπή του Σεπτεμβρίου δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη, μαζεύοντας μόλις δύο βαθμούς σε τέσσερις αναμετρήσεις ενώ ενδιάμεσα είχε και έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο. Η Όλομουτς δεν παρέμεινε στο ίδιο επίπεδο σε σχέση με την προηγούμενη διακοπή καθώς πλέον οι ήττες είναι τέσσερις και δεν είναι εντός προγράμματος. Σε τέσσερα παιχνίδια που μεσολάβησαν από τη διακοπή του Σεπτεμβρίου πήρε δύο νίκες, στην αρχή και στο τέλος, ενώ ενδιάμεσα ηττήθηκε από Μποέμιανς και Μπάνικ. Αυτό οφείλεται στην αμυντική της λειτουργία καθώς δέχθηκε έξι γκολ στις δύο ήττες της. Πάντως πριν τη διακοπή φάνηκε να συνέρχεται διαλύοντας με 4-0 τη Μλάντα Μπόλεσλαβ με άκρως αποτελεσματική εμφάνιση. H Παρντούμπιτσε είναι συμπαγής στην έδρα της όμως πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά για να πάρει περισσότερους βαθμούς. Η Όλομουτς είναι ή του ύψους ή του βάθους μακριά από το «Αντρούβ» αλλά έχει εξαιρετική επιθετική γραμμή. Περίμενα το διπλό κοντά στο 1,80 και το βρίσκω στο 2,42. Σαφέστατα υπάρχει αξία και θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη με το Κοζίτσε-Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα από το πρωτάθλημα Σλοβακίας.

H Kοζίτσε δείχνει πως τα πολλά χρόνια μακριά από την πρώτη κατηγορία την έχουν επηρεάσει καθώς δεν μπορεί να προσαρμοστεί. Μάλλον χρειαζόταν τη διακοπή καθώς προερχόταν από πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα με τέρματα 3-13. Μέσα στη διακοπή διέλυσε με 6-0 μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας στο Κύπελλο, το θέμα είναι να βελτιωθεί και στο πρωτάθλημα. Η Ντούκλα προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, θα της έκανε καλό η διακοπή για να ηρεμήσει και να κάνει την αντεπίθεσή της καθώς έχει μείνει λίγο πίσω για την τετράδα που κυνηγούσε μέχρι και πέρυσι. Φέτος έχει βγάλει τρία διπλά και τα δύο ήταν σε δύσκολες έδρες, ενώ πήρε και ισοπαλία στην έδρα της Σλόβαν. Το σετ υποτιμά τη φιλοξενούμενη, γι’ αυτό και θα την στηρίξω έστω και με κάλυψη. Το διπλό με ασιατικό μηδέν πληρώνει 1,91.

Δυάδα Σαββάτου

ΖΛΙΝ – ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ 2   2,19

ΚΟΖΙΤΣΕ-ΝΤΟΥΚΛΑ ΜΠΑΝΣΚΑ ΜΠΙΣΤΡΙΤΣΑ 2 (0 ΑΗ)  1,91

Μονό Σαββάτου

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ – ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ 2              2,42

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.