Value Bet: Σε φόρμα η Φέχερβαρ

Πέτρος Χαριζακλής14 Μαρτίου 2020

Καλησπέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Η στήλη της περασμένης εβδομάδας δεν πήγε καλά λόγω έλλειψης χημείας, όμως εμείς εδώ συνεχίζουμε. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολη με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, στην Ευρώπη, στον κόσμο, με τον κορωνοϊό και όλοι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να προσέχουμε την προσωπική μας υγιεινή και να είμαστε υπεύθυνοι. Ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από όλη αυτή την κατάσταση. Τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν βάλει λουκέτο και έτσι και εμείς θα ασχοληθούμε με ό,τι έχει απομείνει. Από τις κατηγορίες που ασχολούμαι, μόνο η Ουγγαρία θα έχει αγώνες και αυτοί κεκλεισμένων των θυρών.

Ξεκινάμε με το Μεζόκονβενστ-Πούσκας.

Οι δύο ομάδες μάχονται για την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, με την γηπεδούχο να έχει προβάδισμα έξι πόντων έναντι στην ομάδα της Ακαδημίας Πούσκας. Μεσοβδόμαδα συναντήθηκαν στο Κύπελλο και η Μεζόκονβεντ με το 1-1 πέρασε στα ημιτελικά, για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Η Πούσκας θα ψάξει εκδίκηση και είναι καλύτερη μακριά από την έδρα της. Εχει σκοράρει στα 11/12 φετινά εκτός και μπορεί να βρει ένα γκολ, όπως και η γηπεδούχος που έχει την ψυχολογία από την πρόκριση. Πιθανό το g/g σε αποδεκτή (1,78) απόδοση.

Παραμένουμε στην χώρα και πάμε στο Ντεμπρετσέν-Ζαλαεγκέρζεγκ.

Η γηπεδούχος προέρχεται από νίκη επί της Κισβάρντα, τρεις εβδομάδες μετά την τελευταία νίκη της. Η Ντέμπρετσεν είναι μια ιστορική ομάδα (έχει 7 πρωταθλήματα) και φέτος έχει σκοράρει στα 11/12 εντός. Έχει 6 νίκες στην έδρα της, οι 5 με ομάδες που βρίσκονται από κάτω της και είχε όλη την εβδομάδα να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι αυτό, καθώς θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από την ουρά. Η νεοφώτιστη Ζαλαεγκέρζεγκ μετράει 7 βαθμούς στα τέσσερα τελευταία ματς, όμως μεσοβδόμαδαδιασύρθηκε από την Φέχερβαρ και έμεινε εκτός Κυπέλλου. Ο άσος δεν είναι τρομερή ευκαιρία αλλά τον λες και value (1,87).

Το επόμενο παιχνίδι από την Ουγγαρία είναι το Φέχερβαρ-Ντιοσγκόρ.

Η Φέχερβαρ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού μετράει 3 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και μεσοβδόμαδα διόρθωσε το λάθος στο Κύπελλο, διαλύοντας τη νεοφώτιστη Ζαλαεγκέρζεγκ με 5-0, προκρίθηκε στα ημιτελικά και είναι το μεγάλο φαβορί. Από την άλλη, η Ντιοσγκόρ είναι σε καλή κατάσταση και ανέβηκε στην 5η θέση. Θα προσπαθήσει να πλησιάσει στην 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, σκοράρει στις 6 τελευταίες εξόδους της και παράλληλα είναι αήττητη σε αυτές. Ο άσος είναι χαμηλά, πιστεύω πως η Φέχερβαρ θα δεχθεί ένα γκολ γι΄αυτό και θα αγοράσω το τίμιο g/g (1,73).

Τριάδα

ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΖΑΛΑΕΓΚΕΡΖΕΓΚ 1 1,87

ΜΕΖΟΚΟΝΒΕΝΣΤ – ΠΟΥΣΚΑΣ G/G 1,78

ΦΕΧΕΡΒΑΡ – ΝΤΙΟΣΓΚΟΡ G/G 1,73

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.