Value Bet: Ντεμπούτο με το δεξί για τον Χίλντμαν

Πέτρος Χαριζακλής25 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τις γιορτές, με τις οικογένειες και τους φίλους σας. Μετά από διακοπή ενός και πλέον μήνα στα πρωταθλήματα της Κεντρικής Ευρώπης, τρία εξ αυτών επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Ελβετία, Γ Γερμανίας και Ουγγαρία μπαίνουν ξανά στην ζωή μας και μένουν να μπουν σταδιακά η Β Γερμανίας, η Σλοβακία, η Τσεχία και η Αυστρία. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για την σημερινή πρώτη στήλη της χρονιάς, όπου θα πάμε χαλαρά καθώς προερχόμαστε από διακοπή.

Ξεκινάμε χρονικά από την Γ Γερμανίας και την μάχη παραμονής ανάμεσα στην Ιένα και την Μούνστερ. Ιστορικές ομάδες αμφότερες, βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις. Η Ιένα προετοιμάστηκε στην Τουρκία, δέχθηκε γκολ σε όλα της τα φιλικά παιχνίδια ενώ απέκτησε μόνο έναν παίκτη. Θα έχει απουσίες για το ματς με την Μούνστερ, η οποία έχει νέο προπονητή. 

Ο Σάσα Χίλντμαν (φωτό) ανέλαβε να την σώσει, αποστολή που έχει καταφέρει τα δύο τελευταία χρόνια με Καϊζερσλάουτερν και Σόνενχοφ. Ξέρει την κατηγορία και μαζί με την ενότητα που υπάρχει για τον στόχο της παραμονής και τις καλές μεταγραφές που έγιναν, δίνουν προβάδισμα στη νίκη της Μούνστερ που προσφέρεται ψηλά (3,02).

Συνεχίζουμε στην Ουγγαρία για το Καποζβάρι-Πούσκας. Η ουραγός προετοιμάστηκε στην Τουρκία, δέχθηκε γκολ στα τρία από τα τέσσερα φιλικά της παρά τις τρεις νίκες της ενώ το πρόσημο στο μεταγραφικό παζάρι φαίνεται να είναι θετικό. 

Από την άλλη, η Πούσκας προετοιμάστηκε στην Ισπανία, έφερε τρία g/g στα φιλικά της παιχνίδια όμως έπαιξε με πιο δύσκολους αντιπάλους. Ενισχύθηκε στις μεταγραφές με 3 παίκτες, ρίχνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ για ενίσχυση και θέλει την 3η θέση. Το διπλό δικαίως προσφέρεται σε επίπεδα κάτω του δύο (1,70) και αποτελεί στήριγμα.

Τέλος, κλείνουμε με Ελβετία και το Σεν Γκάλεν-Λουγκάνο. Η γηπεδούχος όπως έκλεισε τη χρονιά τρελαίνοντας τον κόσμο με το ποδόσφαιρο της, το ίδιο έκανε και στα φιλικά στην προετοιμασία της στην Ισπανία. Τέσσερα φιλικά, ισάριθμα g/g και over, και το στυλ παιχνιδιού της δεν αλλάζει. Κέρδισε στα δύο, έχασε στα άλλα δύο, όμως το μότο όσα φάμε και όσα βάλουμε δεν άλλαξε. Έχασε τον βασικό της γκολκίπερ που πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και δεν απέκτησε κάποιον ποδοσφαιριστή. 

Η Λουγκάνο από την άλλη, έχασε 2-3 καλές λύσεις από το ρόστερ της και τον βασικό της φορ, Καρλίνιος, που έκλεισε στην Ιαπωνία. Στα φιλικά που έπαιξε στην Ισπανία δεν ήταν καλή, χάνοντας στα τρία από τα τέσσερα. Ο κόουτς Τζιακομπάτσι από το Νοέμβριο που την ανέλαβε την συμμάζεψε αμυντικά όμως κόντρα στην Σεν Γκάλεν θα παρασυρθεί θέλοντας και μη από τον ρυθμό. Πάμε με την αγαπημένη συνήθεια της γηπεδούχου, το combo g/g + over (2,05) παρά το γεγονός πως προερχόμαστε από διακοπή.

Μονό

ΚΑΡΛ ΤΣΑΪΣ ΙΕΝΑ – ΜΟΥΝΣΤΕΡ 2 3,02

Ουγγροελβετική δυάδα

ΚΑΠΟΖΒΑΡΙ – ΠΟΥΣΚΑΣ 2 1,70

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ G/G & OVER 2,05

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.