Value Bet: Με τις φορμαρισμένες και την αξία λόγω κούρασης

Πέτρος Χαριζακλής08 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Η στήλη της περασμένης εβδομάδας δεν είχε κέρδος, αν και το διπλό της Σεν Γκάλεν μείωσε στο ελάχιστο την χασούρα. Πάμε να δούμε τι έχει το κουπόνι αυτή την εβδομάδα.

Ξεκινάμε από την Γερμανία και την τρίτη κατηγορία, με το Καϊζερσλάουτερν-Μούνστερ.

Η Λάουτερν δεν ξεκίνησε καλά μετά την διακοπή και μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στο Κύπελλο, αν και κέρδιζε με 2-1 στο ημίχρονο την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Αναμένεται να βγάλει κούραση με το τρίτο ματς στην ίδια εβδομάδα και η Μούνστερ που αναμενόμενα έχασε από την πρωτοπόρο, θα πρέπει να ψάξει τη νίκη γιατί όσο περνάει ο καιρός τα περιθώρια στενεύουν για την παραμονή. Το σετ αποδόσεων έχει λάθος και είναι ξεκάθαρα στα δεξιά, με την Μούνστερ να παίζει με το μαχαίρι στα δόντια κόντρα στην πιο άνετη βαθμολογικά Καϊζερσλάουτερν. Θα πάω στο 2 DNB σε εξαιρετική απόδοση (4,33).

Συνεχίζουμε στην 3η Γερμανίας και πάμε στο Βικτόρια Κολωνίας-Μπάγερν Μονάχου Β.

Οι δύο ομάδες είναι από τις ομάδες της κατηγορίας που σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 5-2 με την Βικτόρια Κολωνίας νικήτρια και φάνηκε ξεκάθαρα το επιθετικό στυλ τους. Η Μπάγερν έχει 9/10 over εκτός τη φετινή χρονιά. Το Over 3,5 πληρώνει λίγο πιο πάνω από δίφραγκο (2,17) και αποτελεί επιλογή.

Μεταφερόμαστε στην Ελβετία για το Γιουνγκ Μπόις-Σιόν.

Η πρωταθλήτρια Ελβετίας προέρχεται από την τρίτη ήττα της σεζόν, έχασε από τη Λουκέρνη αν και δεν ήταν χειρότερη, θα έχει τιμωρημένο τον βασικό της στόπερ τιμωρημένο αλλά έχει την επιθετική ποιότητα. Στα δύο φετινά ματς με την Σιόν κέρδισε 3-2 εντός και 4-3 εκτός. H Σιόν και κόντρα στην Ζυρίχη ήταν πολύ καλή, σκόραρε αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Θα της λείψει ο αρχηγός Κουάσι που είναι τιμωρημένος. Ανοιχτό παιχνίδι περιμένω, επιλογή το combo (g/g+over) σε πολύ καλή απόδοση (2,05).

Πάμε στα κυριακάτικα παιχνίδια και στο Ξαμάξ-Λουκέρνη.

Η Ξαμάξ ήταν καλύτερη αυτή τη φορά αλλά δεν κέρδισε τη Λουγκάνο και παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία. Η Λουκέρνη φαίνεται πως πήρε μπρος με το νέο προπονητή, μετά τη Ζυρίχη κέρδισε και τη Γιουνγκ Μπόις αν και δεν ήταν καλύτερη αλλά πιο αποτελεσματική, συνήθως είναι καλύτερη μακριά από την έδρα της και το διπλό της πληρώνει εξαιρετικά (2,20).

Τέλος, κλείνουμε τη στήλη με το Σεν Γκάλεν-Σερβέτ.

Με δύο νίκες ξεκίνησαν αμφότερες μετά την διακοπή, όμως αυτή που «τρελαίνει» κόσμο είναι η Σεν Γκάλεν που κέρδισε την Βασιλεία με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή. Η ομάδα του Τσάιντλερ δείχνει ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους την ευρωπαϊκή έξοδο και στην έδρα της πετάει φωτιές (2,3 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα φέτος). Η Σερβέτ είναι σε καλή κατάσταση, κέρδισε με καλή εμφάνιση την Τουν, εκτός έχει χάσει μόνο από τη Λουγκάνο στα έξι τελευταία αλλά νομίζω πως στο «Κίμπουνπαρκ» θα υποκύψει. Ασος για την Σεν Γκάλεν σε τίμια απόδοση (2,00).

Σαββατιάτικη δυάδα

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΣΙΟΝ G/G+Over 2,05

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Β Over 3,5 2,17

Μονό

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΜΟΥΝΣΤΕΡ 2 DNB 4,33

Κυριακάτικη ελβετική δυάδα

ΞΑΜΑΞ – ΛΟΥΞΕΡΝΗ 2 2,20

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΣΕΡΒΕΤ 1 2,00

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.