Value Bet: «Κλείδωσε» τα πλέι οφ και γίνεται πιο επικίνδυνη

Πέτρος Χαριζακλής07 Μαρτίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Η περασμένη εβδομάδα δεν είχε κέρδος για την στήλη αλλά πρέπει να πάμε παρακάτω. Πάμε να δούμε το πρόγραμμα αυτού του σκ, με τον κορωνοϊό να απειλεί και το ποδόσφαιρο, με το πρωτάθλημα της Ελβετίας να έχει αναβληθεί μέχρι τις 15/3.

Ξεκίνημα με το πρώτο χρονικά παιχνίδι από την Γ Γερμανίας, ανάμεσα σε Καϊζερσλάουτερν και Μέπεν.

Από βαθμό στο ντέρμπι με την Μανχάϊμ προέρχεται η Λάουτερν, που συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα. Εντός δύσκολα χάνει, ούσα αήττητη στα 5 τελευταία. Το μομέντουμ δεν είναι με τους «κόκκινους διάβολους» που έχουν και απουσίες. Η Μέπεν που σκαρφάλωσε στην 4η θέση με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς. Κέρδισε με 1-0 την πρωτοπόρο Ντούισμπουργκ και έχει βάλει στόχο την 3η θέση. Περίμενα πιο ισορροπημένο το σετ, θα στηρίξω την φόρμα της Μέπεν που κακώς βρίσκεται σε τόσο υψηλή απόδοση (3,10).

Συνεχίζουμε στα σαββατιάτικα παιχνίδια, με το Ζλάτε Μόραβτσε-Τρέντσιν από το πρωτάθλημα Σλοβακίας όπου έχουμε τελευταία αγωνιστική.

Μακριά από τα τρίποντα στο πρωτάθλημα εδώ και 8 αγώνες (τελευταία νίκη στα τέλη Οκτωβρίου) η γηπεδούχος που μεσοβδόμαδα όμως προκρίθηκε στα πέναλτι επί της Νίτρα στο Κύπελλο και βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού. Η Μόραβτσε θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ αφού δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ, ενώ η Τρέντσιν έχει το πάνω χέρι για να βρίσκεται μέσα στην εξάδα. Μάλιστα με διπλό στο Μόραβτσε την εξασφαλίζει χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι αντίπαλοι, μόνο από την Σένιτσα υστερεί στην ισοβαθμία. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου από την Σλόβαν Μπρατισλάβας στα πέναλτι και τα πλέι οφ είναι η μοναδική της ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το διπλό προσφέρεται αρκετά ψηλά (2,35) και παρά την κακή εκτός έδρας συγκομιδή της, η Τρέντσιν είναι η ομάδα με το κίνητρο και θα την στηρίξω.

Μετακομίζουμε στην Ουγγαρία για το Πούσκας-Φέχερβαρ.

Κόντρα φορμαρισμένων και ταυτόχρονα απογοητευμένων αφού οι δύο ομάδες έχασαν μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Η Πούσκας είναι αήττητη εδώ και 7 ματς στο πρωτάθλημα αλλά γενικά είναι καλύτερη μακριά από το γήπεδό της. Την ερχόμενη Τετάρτη θέλει να «γυρίσει» το 1-0 από την Μεζόκονβεστ στο Κύπελλο και να προκριθεί στα ημιτελικά, ίσως να έχει το μυαλό της εκεί. Η Φέχερβαρ από την άλλη, έχασε με 2-0 από την προτελευταία Ζαλαεγκερζέγκ και θέλει την Τετάρτη να το ανατρέψει, ωστόσο προέχει το πρωτάθλημα και εκτός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας (7-3-1). Θέλει να μείνει στο κατόπι της Φερεντσβάρος και το διπλό περίμενα να πληρώνει λίγο χαμηλότερα. Στο 2,25 το αγοράζω.

Συνεχίζουμε στην Αυστρία για το Χάρτμπεργκ-Βάτενς.

Η Χάρτμπεργκ εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία αφού «κλείδωσε» την συμμετοχή της στα πλέι οφ και από εδώ και πέρα θα παίξει χωρίς άγχος, γεγονός που θα την κάνει πιο επικίνδυνη. Ισχυρή εντός έδρας είναι, παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από την Βάτενς και με την ευφορία που έχει μπορεί να κερδίσει. Η εκτίμησή μου για τον άσο ήταν στο 1,80, κοντά στο δίφραγκο (1,97) τον αγοράζω.

Τέλος, κλείνω την στήλη με το Καρβινά-Πρίμπραμ.

Μάχη παραμονής στην Τσεχία, με την Καρβινά να είναι σε καλή κατάσταση και να μην έχει δεχθεί γκολ στα τρία ματς στο 2020. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες εντός και έχει καλή ψυχολογία και αντιμετωπίζει μια Πρίμπραμ που παρά την απόλυση του προπονητή δεν άλλαξε εικόνα και εκτός έδρας είναι τραγική (0-0-11). Ο άσος δικαίως πληρώνει 1,70 και θα τον επιλέξω.

Σαββατιάτικο μονό

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΜΕΠΕΝ 2    3,10

Δυάδα Σαββάτου

ΖΛΑΤΕ ΜΟΡΑΒΤΣΕ - ΤΡΕΝΤΣΙΝ 2     2,35

ΠΟΥΣΚΑΣ - ΦΕΧΕΡΒΑΡ 2     2,25

Δυάδα σαββατοκύριακου

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ ΒΑΤΕΝΣ 1    1,97

ΚΑΡΒΙΝΑ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ 1    1,70

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.