Στήλες Value Bet

Value Bet: Η συμπαγής ομάδα του Φρτάλα

Πέτρος Χαριζακλής24 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό σαββατοκύριακο. Το τελευταίο για τον μήνα Φεβρουάριο και μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων, όπου θα κυριαρχήσουν το κίνητρο και η ανάγκη για βαθμούς. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το πρόγραμμα.

Ξεκινάμε από την Τσεχία, με το Λίμπερετς-Γιάμπλονετς.

Ντέρμπι κάτω από το Γέσκεντ, μόλις 14 χιλιόμετρα χωρίζουν τις δύο πόλεις. Η Σλόβαν είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της, το «Γιου Νίσι», τη φετινή χρονιά με 7 νίκες και μία ισοπαλία. Έχει αρχίσει αρκετά καλά με μία νίκη και μία ήττα στο 2024, κόντραρε τη Σπάρτα στο προηγούμενο ματς. Η Γιάμπλονετς από την άλλη, έχει μπει δυνατά επιθετικά στα δύο ματς και παρότι μετράει μία νίκη-μία ήττα, έχει σκοράρει 8 τέρματα. Μακριά από το «Στρέλνιτσε» δεν είναι τόσο καλή και δείχνει αρκετά ευάλωτη αμυντικά. Ο άσος έχει αξία στο 2,12 καθώς τον περίμενα κάτω από τις δύο μονάδες, με τη Σλόβαν να έχει ευκαιρία να πάρει το ντέρμπι.

Συνεχίζουμε σε τσέχικο έδαφος, με την Τέπλιτσε να υποδέχεται την Καρβινά.

Κάτι παραπάνω από καλά ξεκίνησε στο νέο έτος η Τέπλιτσε, με επτά βαθμούς σε τρία ματς και όχι απλά έχει ξεφύγει στη μάχη της παραμονής, πλέον μπορεί να κάνει όνειρα και για κάτι παραπάνω. Βέβαια αυτό μάλλον έχει ταβάνι το μεσαίο γκρουπ, αν και οι βαθμοί της δείχνουν πως μπορεί και παραπάνω. Είναι συμπαγής η ομάδα του Φρτάλα, έχει δεχθεί μόλις 5 γκολ σε 10 ματς εντός έδρας φέτος. Η Καρβινά από την άλλη, είναι εντελώς ντεφορμέ. Μετράει τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες με το ίδιο σκορ (0-3). Μακριά από την έδρα της είναι αναιμική και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι. Δίκαιος και με το παραπάνω ο άσος της Τέπλιτσε στο 1,85.

Κλείνουμε τη σημερινή μας στήλη, με το Ζελέζνιτσαρ Πάντσεβο-Μπάτσκα Τόπολα.

Δεν έχει ξεκινήσει άσχημα στο 2024 η Ζελέζνιτσαρ, παρότι έχει ένα βαθμό σε δύο ματς, όμως κόντραρε δύο ομάδες του top-6. Μετράει πέντε σερί g/g ανεξαρτήτως έδρας και τελευταία ακούγονται πολλά για την βοήθεια που παρέχεται στην ίδια από τον αρχιδιαιτητή. Από την άλλη πλευρά, η Μπάτσκα Τόπολα έχει ξεκινήσει με 2x2 στο νέο έτος, πήρε δύο επαγγελματικές νίκες και παραμένει φαβορί για την 3η θέση. Είναι τρομερή και αήττητη εκτός έδρας. Μάλιστα έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ μακριά από την έδρα της. Περίμενα το διπλό της να πληρώνει εκεί γύρω στο 1.50, ωστόσο στο 1,87 έχει αξία για τη μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας εκτός έδρας.

Μονό Σαββάτου

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 1   2,12

Δυάδα Σαββάτου

ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΚΑΡΒΙΝΑ 1  1,85

ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ ΠΑΝΤΣΕΒΟ – ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ 2  1,87

----------------------------------------------------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.