Στήλες Value Bet

Value Bet: Αήττητη δύο μήνες η Μπάνικ

Πέτρος Χαριζακλής28 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Φτάσαμε και στο τέλος Οκτωβρίου και τα πρωταθλήματα έχουν πάρει για τα καλά ρυθμό. Η προηγούμενη στήλη είχε θετικό πρόσημο καθώς πέρασε η δυάδα αλλά χάθηκε το μονό. Συνεχίζουμε στα παιχνίδια του σαββατοκύριακου, με ιδιαίτερη προσοχή καθώς προερχόμαστε από εβδομάδα ευρωπαϊκών αγώνων.

Ξεκινάμε από το Σίγκμα Όλομουτς-Ζλιν από το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Η γηπεδούχος άφησε βαθμούς στην έδρα της Παρντούμπιτσε και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Εντός έδρας είναι αρκετά δυνατή με 5 νίκες σε 6 ματς, και μάλιστα στις τρεις νίκες κέρδισε με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Στο «Αντρούβ» σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ φέτος. Η Ζλιν από την άλλη, μετά τον διασυρμό με 5-9 από τη Μλάντα εντός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Ο έμπειρος Βρμπα αποχώρησε και στη θέση του ήρθε ο άπειρος Τσερβένκα. Μάγος δεν είναι να αλλάξει την εικόνα της από τη μία μέρα στην άλλη, ειδικά εκτός έδρας που είναι ανύπαρκτη. Δικαιολογημένα χαμηλά βρίσκεται ο άσος, με ασιατικό χάντικαπ (-1) πληρώνει εξαιρετικά στο 1,73.

Συνεχίζουμε στην Οστράβα, όπου η Μπάνικ υποδέχεται τη Γιάμπλονετς.

Αήττητη εδώ και δύο μήνες η ομάδα της Οστράβας που δείχνει πως φέτος θα διεκδικήσει μια θέση στην εξάδα και κατ’επέκταση ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια πρέπει να συνεχίσει έτσι και στην υπόλοιπη χρονιά. Εντός έδρας είναι πανίσχυρη (4-2-0) και δέχεται γκολ με αίτηση. Απέναντί της έχει τη Γιάμπλονετς που διανύει μια δύσκολη χρονιά. προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες και αγνοεί το διπλό από τον περασμένο Μάρτιο. Η εικόνα της είναι κακή στα περισσότερα παιχνίδια και είναι απορίας άξιον πως ο κόουτς Λάταλ παραμένει ακόμη στη θέση του. Δίκαιος ο άσος στο 1.63, με combo (over 1,5) στο 1,93 τον αγοράζω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μεταφερόμαστε στη Σερβία και το Βελιγράδι, όπου η ΙΜΤ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα.

Η γηπεδούχος είναι νεοφώτιστη και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και παρά το γεγονός πως μετράει μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία, είχε ξεκινήσει καλά και βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού. Παίζει στο γήπεδο της Βόζντοβατς που έχει τεχνητό χλοοτάπητα και έχει σκοράρει και στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει, έχοντας χάσει μόνο από την Παρτίζαν. Ο Ερυθρός προέρχεται από ταξίδι στη Γερμανία και ήττα από τη Λειψία, ενώ φέτος μακριά από το «Μαρακανά» είναι πολύ ευάλωτος. Οι δύο ήττες που έχει εκτός έδρας είναι στο Βελιγράδι από Τσουκαρίτσκι και Βόζντοβατς, η δεύτερη στο σημερινό γήπεδο που τη δυσκόλεψε ιδιαίτερα. 4/4 g/g μετράει εκτός έδρας ο πρωταθλητής, πάμε να βγάλουμε άλλο ένα στο εξαιρετικό 1,91.

Κλείνουμε τη σημερινή στήλη με το Εστρέλα-Φαμαλικάο από το πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

H Εστρέλα είναι νεοφώτιστη και προσπαθεί να προσαρμοστεί στην πρώτη κατηγορία. Τα καταφέρνει αρκετά καλά μέχρι στιγμής αφού βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού, αν και η απόστασή της είναι μόλις δύο βαθμούς. Χρειάζεται περισσότερη αποτελεσματικότητα στα παιχνίδια της γιατί έχει μόλις 8 γκολ σε 8 ματς. Μετά τη διακοπή κέρδισε στο Κύπελλο ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Από την άλλη, η Φαμαλικάο δεν είχε υποχρεώσεις στο Κύπελλο Πορτογαλίας και αυτό την άφησε χωρίς επίσημο παιχνίδι εδώ και τρεις εβδομάδες. Βέβαια μπόρεσε να δουλέψει και να γιατρέψει τις πληγές της μετά την ήττα από την Γκιμαράες. Εκτός έδρας έχει βρει δίχτυα στις 3/4 φετινές εξόδους της. Μπορεί να το κάνει και στο «Χοσέ Γκόμες», το g/g καλοπληρώνει στο 1,90.

Δυάδα Σαββάτου

ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ-ΖΛΙΝ 1 (-1 ΑΗ)  1,73

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ-ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 1 +OVER 1,5    1,93

Δυάδα Σαββατοκύριακου

ΙΜΤ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ G/G          1,91

ΕΣΤΡΕΛΑ-ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ G/G    1,90

------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.