«Βάκχαι»: Μάθε Παραδοσιακούς Χορούς!

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2022

Αν κάθε φορά που πας σε έναν γάμο ή μία παραδοσιακή γιορτή, κουβαλάς μαζί σου και τις βίδες τις οποίες θα καρφώσεις στα πόδια σου - αφού πρώτα φυσικά έχεις γεμίσει το πιάτο σου με διπλή μερίδα φαγητού - ώστε να μην κουνηθείς από την καρέκλα ή μάλλον για να μην κινδυνεύσεις να σε τραβήξει για καρσιλαμά κάποιος μακρινός θείος που ούτε το όνομά του δεν θυμάσαι, τότε το Goldmall.gr έχει για σένα τις πιο οικονομικές προσφορές για εκμάθηση χορού!


Οι παραδοσιακοί και οι ελληνικοί - λαϊκοί χοροί αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα και ζωντανότερα στοιχεία του πολιτισμού μας, ο οποίος δείχνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την ιδιομορφία ενός λαού!

Στην Εταιρεία Τέχνης & Πολιτισμού «Βάκχαι» στην περιοχή Βούλγαρη σε περιμένουν για να γνωρίσεις τους χορούς που εδώ και χρόνια ενώνουν γενιές και γενιές του πολιτισμού μας και να γίνεις κι εσύ μέρος αυτής της παράδοσης!


Μπες Goldmall.gr και βρες προσφορές για:

- Μηνιαίο ή Δίμηνο Πακέτο 8 ή 16 Μαθημάτων Παραδοσιακών Χορών για Ενήλικες
- Ιδιαίτερο Μάθημα Παραδοσιακών Χορών για 1 ή 2 Άτομα ταυτόχρονα


Κι αν θέλεις τα παιδιά σου να γνωρίσουν και να μυηθούν στους Παραδοσιακούς Χορούς με δυνατότητα συνδυασμού με το Θεατρικό Παιχνίδι, στα πλαίσια της Μουσικοκινητικής Αγωγής, τότε στο Goldmall.gr θα βρεις προσφορά για 1 Μήνα Μαθημάτων!


Εδώ θα βρεις έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους που θα σου μάθουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο όλα τα μυστικά του χορού που σε ενδιαφέρει!

Η Εταιρεία Τέχνης & Πολιτισμού «Βάκχαι» έχει συμμετάσχει σε δεκάδες παραστάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Σκοπός του χώρου είναι πάνω απ' όλα η διασκέδαση, η διατήρηση και διάδοση της παράδοσης, η επαφή για παράδοση, ήθη, έθιμα, χορούς, μουσικές και φυσικά η ανταλλαγή και το μοίρασμα γνώσεων και βιωμάτων!

Πάρε τώρα τις προσφορές από το Goldmall.gr, σύρε τον χορό και κάνε το σόου σου στον επόμενο γάμο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.