Βαγενάς: «Είναι καλλιτέχνης με ό,τι ασχολείται ο Λύρατζης»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2020

Το εγκώμιο του Λευτέρη Λύρατζη έπλεξε ο άλλοτε προπονητής του, Αντώνης Βαγενάς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων και κρύβει δύναμη μέσα του. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιλογή: «Έξι χρονών ήρθε στο γήπεδο ο Λευτεράκης με τον μπαμπά του και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Παρακολουθώ τον Λευτέρη. Από πολύ μικρός ξεχώρισε για το χαρακτήρα του. Ο προπονητής του ξέρει γιατί τον εμπιστεύεται και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Αξίζει»

Για το χαρακτήρα του: «Η μεγάλη υπευθυνότητα μου έκανε εντύπωση. Ήταν υπεύθυνος και σοβαρός ακόμη και για πράγματα του σπιτιού. Είναι ο ορισμός του ταλέντου. Πάντα λειτουργούσε σαν να ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερα. Ήταν από αυτούς που έλεγες ότι έχει και κάτι. Είναι παιδί χαμηλών τόνων αλλά έχει δύναμη μέσα του. Είναι νικητής δεν παρατάει τίποτα. Έχει το πνεύμα του ηγέτη. Οι βάσεις του είναι γερές. Τον βλέπω όταν έρχεται στο χωριό με παίρνει τηλέφωνο και χαίρομαι πολύ. Είμαι τυχερός που είχα τον Λευτέρη. Είναι καλλιτέχνης με ό,τι ασχολείται ο Λύρατζης».

Για τη θέση: «Τα παιδιά έπαιζαν σε όλες τις θέσεις. Έχει παίξει και ως τερματοφύλακας. Ήταν επιτελικός παίκτης, μπορούσε να δημιουργήσει, είχε δύο πόδια. Όσοι προπονητές τον έβλεπα μιλούσαν για την ευχέρεια μέσα στο γήπεδο. Μπορεί και κινείται παντού, σε όλες τις θέσεις. Ο Γκαρσία τον ξέρει. Συγχαρητήρια κιόλας στις ακαδημίες για την εξέλιξη του». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.