Τζώρτζογλου: «Ποιοι πουλάνε εκδούλευση στον Ολυμπιακό; Είτε ο Αυγενάκης είτε αυτός που κάνει μηνύσεις»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2022

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου, προχώρησε σε καταγγελίες για τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και για ανάμειξη του στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ν. Τζώρτζογλου:

«Απίστευτος τύπος ο χωριανός μου. Αυτό που έγινε στο Ηράκλειο δεν έχει προηγούμενο. Έχει να πατήσει στην ΕΠΟ τρία χρόνια. Τους μισεί όλους. Γιατί δεν πήγε σε αγώνα της Εθνικής ή στον τελικό; Γιατί μισεί το ποδόσφαιρο. Δεν μιλάει με κανένα στην ΕΠΟ. Τα βάζει με τη ΦΙΦΑ την ΕΠΟ τις Ενώσεις, γιατί γίνεται αυτό με το μητρώο; Στην Πρέβεζα ψήφισαν έξι σωματεία, στην Μεσσηνία έγιναν εκλογές με ψήφους 5-4. Θα βάλει πέναλτι και θα λέει αυτός είναι πρόεδρος. Παρακμιακές καταστάσεις.

Την πήρε την απάντηση 23-3 στην ΕΠΣ Ηρακλείου.

 2000 σωματεία στην Ελλάδα στις 30 Ιουνίου κλείνουν με τον νόμο Αυγενάκη. Τι κάνουμε με τον νόμο; Θα γίνουν τα πρωταθλήματα; Θα ήθελα μια απάντηση σήμερα. Νομίζουν ότι πουλάνε εκδούλευση στην καλύτερη ομάδα φέτος και πέρσι τον Ολυμπιακό είτε ο Αυγενάκης, είτε ο άλλος μαϊντανός που κάνει 3-4 μηνύσεις την ημέρα, δεν λέμε ονόματα. Θα κάνει αύριο μήνυση στον κόβιντ που ήρθε απρόσκλητος στον πλανήτη».

Παράλληλα, σύμφωνα με το dikisports.gr, έκανε και τη δήλωση της ημέρας: «Αυτοί που πουλάνε εκδούλευση στον Ολυμπιακό είναι είτε ο Αυγενάκης, είτε αυτός που βγαίνει και κάνεις μηνύσεις. Θα κάνει μήνυση και στον covid που ήρθε στον πλανήτη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.