Τζόρνταν για Κόμπι: «Δεν θα του έδινα τη γαμ@@ένη μπάλα»

Metrosport Team04 Μαΐου 2020

Οι απανταχού φίλοι του μπάσκετ περιμένουν τα νεότερα επεισόδια του «The Last Dance» σαν να έχουν μία κάποιου είδους... εξάρτηση. Παίζει ρόλο βέβαια και η παντελής έλλειψη δράσης.

Τα ξημερώματα το ESPN προέβαλλε το 5ο και το 6ο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στην τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς, αυτή που τους οδήγησε στον 6ο και τελευταίο τίτλο τους. Στη διάρκεια τους ο «Air» εμφανίστηκε να μιλάει γοα τον 19χρονο τότε Κόμπι Μπράιαντ.

«Αυτό το μικρό αγόρι των Λέικερ πάει με όλους στο ένα εναντίον ενός. Δεν αφήνει το παιχνίδι να έρθει σε αυτόν. Βγαίνει εκεί έξω και το παίρνει. Αν ήμουν συμπαίκτης του δεν θα του πάσαρα την γαμη@@νη μπάλα. Αν θες ξανά την μπάλα, καλό θα ήταν να πάρεις ριμπάουντ».

Ο Κόμπι Μπράιαντ εμφανίστηκε στο 5ο επεισόδιο και είναι αλήθεια ότι προκάλεσε συγκίνηση: «Είχα μία ερώτηση για το turn around σουτ του και μου έδωσε μία αναλυτική απάντηση και μου είπε πως αν χρειαστώ κάτι να τον πάρω τηλέφωνο. Ήταν σαν μεγάλος αδελφός μου. Ειλικρινά σιχαίνομαι να μιλάω για το ποιος θα κέρδιζε σε μονό. Οι θαυμαστές μου λένε 'Κόμπι θα τον κέρδιζες σε μονό', αλλά εγώ τους απαντάω πως 'ό,τι είδατε από μένα, οφείλεται σε εκείνον. Δεν θα έπαιρνα 5 πρωταθλήματα χωρίς αυτόν γιατί με καθοδήγησε, μου έδωσε σπουδαίες συμβουλές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.