Τζόλης: «Πάμε για τη νίκη με τον Ολυμπιακό»

Κώστας Πετρωτός20 Ιουνίου 2020

Ενας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΟΦΗ, ήταν αναμφίβολα ο Χρήστος Τζόλης.

Ο νεαρός επιθετικός με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στο 55ο λεπτό, χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να ισοφαρίσει το 0-1 που είχε κάνει νωρίτερα ο ΟΦΗ.

Ο ίδιος στο περιθώριο της αναμέτρησης μίλησε για το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα, την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Τζόλης:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Θα ήταν πολύ δύσκολο για μας στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό αν δεν κερδίζαμε. Πέτυχαν το γκολ, ισοφαρίσαμε, πιέσαμε και νικήσαμε. Δεν με πείραξε τόσο που αρχικά ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι γιατί τελικά μέτρησε, αλλά θα ήταν καλύτερο αν το πανηγύριζα από την αρχή»

Για την ξαφνική χρησιμοποίησή του: «Η πανδημία ίσως με βοήθησε, γιατί δεν υπήρχαν ματς και μπήκα πιο εύκολα στην ομάδα».

Για το ότι είναι διαφορετικό στον ΠΑΟΚ: «Έχουν αλλάξει πολλά, έχει αλλάξει ο προπονητής, το στυλ, φέτος δεν έχουμε τόσο τύχη. Δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν μπορώ τι διαφορετικό τι πρέπει να κάνει η ομάδα με τον Ολυμπιακό. Θα το δούμε από αύριο στην προπόνηση, θα πάμε για την πρόκριση. Αν πετύχουμε ένα γκολ θα γίνει ίσως πιο εύκολο για εμάς. Εμείς πάμε για τη νίκη, όχι μόνο για την ισοπαλία και την πρόκριση».

Για την μάχη με την ΑΕΚ για την δεύτερη θέση: «Η λογική λέει ότι τα μεταξύ μας ματς θα είναι σημαντικά. Δεν θα κρίνουν μόνο αυτά τα ματς την δεύτερη θέση, όμως, κάθε ματς μετράει».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Σήμερα ο ΟΦΗ κλείστηκε πολύ πίσω, ο Παναθηναϊκός έβγαινε πιο μπροστά και έπαιζε με αντεπιθέσεις γιατί ήταν πιο δύσκολο για μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.