Τζόλης: Γιατί η Wasserman φέρνει έναν «καυτό» Ιούλιο

Κώστας Πετρωτός25 Ιουνίου 2021

Ίσως και να μην είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διήμερο έχουν αρχίσει να επανέρχονται στην επικαιρότητα τα δημοσιεύματα σχετικά με τις ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Χρήστο Τζόλη. Προφανώς παίζει ρόλο το γεγονός ότι μετράμε, πλέον, αντίστροφα για το «άνοιγμα« της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο, στην περίπτωση του 19χρονου επιθετικού, η σημαντικότερη παράμετρος είναι ότι την 1η Ιουλίου αρχίζει επίσημα η έναρξη της συνεργασίας του με την φημισμένη εταιρία εκπροσώπησης παικτών, Wasserman.

Η πλευρά του νεαρού ποδοσφαιριστή και οι εκπρόσωποι της εταιρίας ήρθαν σε συμφωνία για συνεργασία από τον περασμένο χειμώνα (μάλιστα ο αδερφός του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Βασίλης Τζόλης, ήδη έχει αναλάβει ρόλο συνεργάτη της Wassermnan στην Ελλάδα κάνοντας scouting σε διάφορα ταλέντα), ωστόσο, αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί επίσημα μέχρι σήμερα.

Η πρόταση που έγινε από τους ανθρώπους της γνωστής εταιρίας προς το γραφείο του Νίκου Κλιτσίδη για να «σπάσει» άμεσα το συμβόλαιο που είχε με τον Τζόλη δεν έγινε αποδεκτή και έτσι, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε πάτημα για νομικές ενέργειες, οι εκπρόσωποι της Wasserman περιμένουν να περάσουν οι μέρες και να αλλάξει ο μήνας.

Από τις αρχές του επόμενου μήνα θα διαμορφωθούν νέα δεδομένα, είναι σχεδόν βέβαιος ότι οι κρούσεις προς τον ΠΑΟΚ θα αρχίσουν και αυτό γεννά συγκεκριμένα ερωτηματικά:

-Θα προκύψει πρόταση από την πλειοψηφία των ομάδων που φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τζόλη ή μόνο από ορισμένες; Και στην δεύτερη περίπτωση ποιες θα είναι αυτές;

-Ποιο θα είναι το ύψος των προτάσεων που θα φτάσουν στην Τούμπα με δεδομένο ότι τον περασμένο χειμώνα υπήρχε καταγεγραμμένη πρόταση με 10 εκατ. ευρώ συν 30% μεταπώληση από την Μπριζ (έβαζε στην συζήτηση και την παραμονή Κρμέντσικ στην Τούμπα) που μάλιστα είχε διάθεση να ανέβει και παραπάνω, αλλά ο ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα τότε ότι ο Τζόλης δεν πωλείται μεσούσης της περιόδου;

-Το κυριότεροι όλων: Ποια στάση θα τηρήσει ο επίσημος ΠΑΟΚ; Πόσο θα κοστολογήσει τον Τζόλη και μέχρι πότε έχει την διάθεση να συζητά για πώληση την στιγμή που η ομάδα θα αρχίσει να δουλεύει εντατικά για να παρουσιάσει ένα ισχυρό σύνολο για την νέα σεζόν και ο νεαρός επιθετικός βάσει αξίας θα πρέπει να έχει έναν σημαντικό ρόλο;

Η ξεκάθαρη στάση του Λουτσέσκου

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα αρχίσουν να παίρνουν απαντήσεις από την 1η Ιουλίου, ωστόσο, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε και την στάση του Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει καταθέσει τις απόψεις του στην διοίκηση, έχει δηλώσει δημόσια ότι ο Τζόλης θα μπει στον ανταγωνισμό όπως όλοι οι παίκτες του ρόστερ, ωστόσο, δεν είναι εκείνος που θα πάρει τις αποφάσεις για τις πωλήσεις και την οικονομική πολιτική της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα δουλέψει με τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους στο ρόστερ και θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα σύνολο πρωταθλητισμού. Καλό θα είναι, λοιπόν, να γνωρίζει σε ποιους παίκτες μπορεί να ποντάρει και να μην έχει για μεγάλο διάστημα στις προπονήσεις και ίσως και στους πρώτους αγώνες, ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο «μένω-φεύγω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.