Τζιτζικώστας και Ζέρβας για τη «Νέα Τούμπα»: «Στόχος ένα υπερσύγχρονο έργο»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2021

Στο θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ αναφέρθηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στο OPEN.

Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Δικέφαλος ζήτησε να μην εκδοθεί άμεσα το προεδρικό διάταγμα, είναι το γεγονός ότι μέσα σε αυτό δεν ήταν σαφές ποιος θα χρηματοδοτήσει τις εργασίες γύρω από τη Νέα Τούμπα, σε χώρους ιδιοκτησίας του Δημοσίου. Οι κύριοι Ζέρβας και Τζιτζικώστας, δεσμεύτηκαν ότι είναι έτοιμοι να επωμιστούν το κόστος των εργασιών, ενώ τόνισαν ότι δεν πρέπει να χαθεί κι άλλος χρόνος. 

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας ότι όλες οι υπηρεσίες πρέπει άμεσα να κινηθούν για να λυθούν όλα τα προβλήματα (γραφειοκρατικά και μη) και να μην χαθεί καμία ακόμα μία ημέρα. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, από την πλευρά του, σημείωσε και πάλι τη δική του δέσμευση για τα έργα ανάπλασης παραπλεύρως του νέου γηπέδου, ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει να εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα που θα αναφέρει λεπτομερώς τι δουλειά θα πρέπει να κάνει η κάθε υπηρεσία.

Και οι δύο συναντήθηκαν με τους υπεύθυνους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και τόνισαν και στα κυβερνητικά στελέχη τις προθέσεις τους, αλλά και τις δεσμεύσεις τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.