Παναγιώτης Τζίμας: «Μόνο το ποδόσφαιρο νοιάζει τον Κωνσταντέλια, θέλω κι εγώ να δείξω τι αξίζω»

Χάρης Εμμανουηλίδης26 Φεβρουαρίου 2023

Συνέντευξη: Χάρης Εμμανουηλίδης

Ο Στέφανος Τζίμας ήταν το πρόσωπο αποκάλυψη του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ, ωστόσο, ο συνονόματός του, Παναγιώτης, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις φέτος στα Γιάννινα ως δανεικός από τον Δικέφαλο. 

Χθες, ήταν τιμωρημένος (υπήρχε και συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων να μην αγωνιστεί ούτως ή άλλως), βρέθηκε στο γήπεδο, είδε το παιχνίδι και μετά το τέλος του μίλησε στο metrosport.gr. 

Αναλυτικά, όσα είπε: Για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ: «Ανάμεικτα συναισθήματα για μένα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν πολλά πράγματα. Εμείς μπήκαμε πιο κλεισμένοι πίσω προκειμένου να μην δεχθούμε γκολ, αυτό μας ένοιαζε κυρίως και μέσα από το ματς να ψάξουμε το γκολ της νίκης αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έκοψε βαθμούς από σχεδόν όλους τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος: «Οι Ζωσιμάδες είναι μία δύσκολη έδρα. Θυμάμαι και πέρσι αλλά και φέτος που το ζω από μέσα. Για κάθε αντίπαλο είναι δύσκολα, κάθε ομάδα που θα έρχεται εδώ δεν θα έχει εύκολο έργο»

Για το γεγονός ότι έχει περάσει από Αστέρα, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ και τι έχει κερδίσει από αυτό; «Έχω κερδίσει πολλές εμπειρίες. Φέτος έχω έρθει στα Γιάννενα για να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ και εγώ προκειμένου να γυρίσω στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και να δείξω τι αξίζω».

Για τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ με τους οποίους μίλησε στο περιθώριο του ματς: «Είδα όλους μου τους συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ. Με τον Κουλιεράκη ήμασταν μαζί συμπαίκτες στη Β΄ομάδα ενώ με τον Κωνσταντέλια ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο στην προετοιμασία της Ολλανδίας, οπότε τα λέγαμε και παραπάνω... Χαίρομαι γι΄αυτά τα παιδιά γιατί το αξίζουν και πιστεύω και εγώ με το καλό όταν γυρίσω, να δείξω τι αξίζω...»

Για τον ντόρο που γίνεται για τον Κωνσταντέλια: «Μπορεί πολλοί να λένε ότι την... έχει δει με αυτόν τον ντόρο που γίνεται αλλά είναι πολύ χαμηλών τόνων, είναι πολύ συγκεντρωμένος, θέλει μόνο να παίξει ποδόσφαιρο και δεν τον νοιάζουν τα άλλα και πιστεύω αν συνεχίσει έτσι, θα πετύχει. Καταλαβαίνει όλο αυτό που γίνεται γύρω του αλλά είναι τόσο focus σε αυτό που κάνει, που δεν τον επηρεάζει κάτι...»

Για το τι σκέφτεται μετά τον δανεισμό του στον ΠΑΣ: «Εγώ στον ΠΑΟΚ ανήκω, εκεί θέλω να γυρίσω. Τώρα αν μείνω στον ΠΑΣ γιατί πολλοί μου λένε 'θα μείνεις εδώ και του χρόνου', δεν το γνωρίζω. Αυτό αφορά τις ομάδες. Το πρώτο μου μέλημα είναι να γυρίσω στον ΠΑΟΚ, από εκεί και πέρα η απόφαση δεν ανήκει σε εμένα».

Για την αγαπημένη του θέση στο γήπεδο καθώς στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ δοκιμάστηκε και ως δεξί μπακ: «Η αγαπημένη θέση είναι πίσω από τον φορ και εξτρέμ. Και δεξί μπακ που έπαιξα στην προετοιμασία, δεν με χάλασε. Έδειξα ότι μπορώ να παίξω και εκεί και ευελπιστώ του χρόνου που θα γυρίσω, σε όποια θέση με θέλουν, εγώ θα παίξω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.