Τζίμας: «Χαρούμενος για το γκολ μου, θα μας βοηθήσει ο κόσμος κόντρα στον Ολυμπιακό»

Πέτρος Χαριζακλής09 Φεβρουαρίου 2022

Τον Ιούλιο του 2021 πήρε μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης στον ΠΑΟΚ. Ο Παναγιώτης Τζίμας βρίσκεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β και έχει αγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία στη φετινή Σούπερ Λιγκ 2. Στον εξ αναβολής αγώνα κόντρα στην Καβάλα, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με σουτ εντός περιοχής, σκοράροντας για δεύτερη φορά φέτος.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο Metrosport.gr για το παιχνίδι, το γκολ του, τις ευκαιρίες που δεν δημιούργησε η ομάδα του, τον στόχο του ΠΑΟΚ Β αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Β την προσεχή Κυριακή (13/2).

-Πως αισθάνεσαι για το δεύτερο γκολ σου στη ΣΛ2;

«Κάναμε μια καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, είμαι χαρούμενος για το γκολ αλλά θα ήμουν διπλά χαρούμενος αν η ομάδα κέρδιζε».

-Τι έφταιξε που δεν είχατε περισσότερες ευκαιρίες;

«Όλα τα παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ 2 είναι σκληρά, οι ομάδες παίζουν με ψηλές μπαλιές. Είχαμε και τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο που μας δυσκόλεψε, η αντίπαλη ομάδα είχε δοκάρι και ήμασταν τυχεροί που δεν προηγήθηκε. Κύριο ρόλο έπαιξε ο αέρας».

-Σας επηρέασε η αναγκαστική αλλαγή του Χατζηστραβού;

«Εννοείται, ο Χατζηστραβός είναι πολύ καλός παίκτης. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλά μαζί στο κέντρο, ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και να επιστρέψει σύντομα».

-Πως περιμένεις το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Β;

«Είναι ένα ντέρμπι, ένα δυνατό παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας. Πιστεύω ο κόσμος θα μας βοηθήσει αρκετά για να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό».

-Πως είναι η προσαρμογή σου στη Σούπερ Λιγκ 2;

«Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να έχει ρυθμό, η Σούπερ Λιγκ 2 είναι σκληρό πρωτάθλημα με πίεση. Στην πρώτη κατηγορία έχει περισσότερους χώρους, νομίζω πως έχω προσαρμοστεί και βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ».

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας στο υπόλοιπο πρωτάθλημα;

«Είμαστε ο ΠΑΟΚ, θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις και ας μην έχουμε δικαίωμα να ανέβουμε. Σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι η νίκη, μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο μόνο με αυτό στο μυαλό με όποια ομάδα και αν έχουμε αντίπαλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.