Τζιφόπουλος: «Ο Αρης δεν πήρε βοήθεια από κάποιες μεταγραφές»

Metrosport Team18 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη, Γιάννης Τζιφόπουλος, και μίλησε για τον φετινό Αρη, τον Ακη Μάντζιο αλλά και την ενίσχυση που χρειάζονται οι «κιτρινόμαυροι».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Ξεκίνησε λέγοντας: «Εμείς παλιά είχαμε γεμάτα τα γήπεδα και ήμασταν μόνο Ελληνες. Αλλάξανε οι εποχές στο ποδόσφαιρο. Μπορεί και να υποτιμούμε τους νεαρούς Ελληνες ποδοσφαιριστές, υπήρχαν ταλεντάρες στην εποχή μου».

Για τη συνάντησή του με τον Μάντζιο: «Συγχαρητήρια, μπράβο, τίποτα διαφορετικό. Τυχαία βρεθήκαμε με τον Μάντζιο αλλά δεν αναλύσαμε κάτι ποδοσφαιρικό. Το αν θα μείνει ο κόουτς θα το συζητήσει με τον πρόεδρο. Ο Ακης φέτος δεν πήρε κάποιες βοήθειες από κάποιες μεταγραφές, από τον Μήτρογλου, από τον Κάτσε, από παίκτες που ήρθαν για να βοηθήσουν. Ο Αρης έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και ο κόσμος ήταν άτυχος που δεν ήταν στο γήπεδο».

Για το αν πρέπει να ενισχύει η ομάδα: «Πρέπει να γίνουν μεταγραφές αλλά αυτό θα συζητηθεί με τον πρόεδρο και τον προπονητή, σε περίπτωση που μείνει ο Μάντζιος. Στην επίθεση η ομάδα έπαιζε μπροστά μόνο με τον Μάνο, που έκανε τα πάντα. Αν αυτή η ομάδα είχε καθαρό επιθετικό θα είχε σίγουρα περισσότερους βαθμούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.