Τζέγκο: «Δεν μας απασχολεί η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2021

Για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μίλησε στα κανάλια της NOVA ο  Τζέιμς Τζέγκο τονίζοντας ότι είναι πανέτοιμο για το παιχνίδι. 

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία στα Γιάννενα:"Ηταν περίπλοκο για εμάς λόγω του αγωνιστικού χώρου. Αφήσαμε δύο βαθμούς αλλά κοιτάμε μπροστά και το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ".

Για την κατάσταση της ομάδας: "Η ομάδα έχει όλα τα μέσα και τις ανέσεις για την αποκατάσταση. Ξέραμε ότι το πρόγραμμα είναι... φορτωμένο. Προσέχουμε τους εαυτούς μας και είμαστε έτοιμοι".

Για τυχόν  πίεση λόγω της βαθμολογικής σημασίας του αγώνα: "Πίεση υπάρχει, αλλά εμείς την βάζουμε στους εαυτούς μας. Έχουμε μία καλή και δυνατή ομάδα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Οπότε εμείς δημιουργούμε την πίεση. Ανυπομονούμε για τέτοια παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι".

Για την ΑΕΚ, τον νέο προπονητή και την προσέγγιση του Άρη: "Έχει καινούργιο προπονητή αλλά δεν μας απασχολεί. Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Δύο ομάδες που προσέχουν πολύ στην άμυνα. Θα έχει δύναμη και ποιότητα. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για αυτές".

Για τα σημεία του παιχνιδιού που πρέπει να προσέξει ο Άρης:"Έχει ποιότητα η ΑΕΚ, μπορεί να βγάλει έναν παίκτη και να τον αντικαταστήσει με ισάξιό του. Παίζουμε όμως στην έδρα μας. Έχουμε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με Λαμία και Γιάννενα. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.