Τσουρέλας: «Οι ελλείψεις στο ρόστερ τον πρόδωσαν»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2020

Πυρ και μανία εμφανίστηκε ο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσουρέλας, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα φάνηκε πως ήταν ανέτοιμη να διεκδικήσει το όνειρο ενώ τόνισε ότι χρειάζεται ενίσχυση γιατί θα ξεμείνει από καύσιμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι φέτος. Ήταν πολύ καλός, είχε προσανατολισμό, στόχο, δύναμη και πάθος στο παιχνίδι του. Δεν υστέρησε κανείς. Έφτασε στο μάξιμουμ. Ήταν άτυχος. Τον πρόδωσε η έλλειψη στο ρόστερ. Φάνηκε πόσο μικρό, λίγο και ανέτοιμο είναι. Φανταστείτε ότι έπαιζε ο Τσόλακ ενώ είναι 15 ημέρες εδώ, ο Ουαγκέ που έχει έξι μήνες να παίξει, ο Ζίβκοβιτς που είναι μόλις 1 μήνα στην ομάδα. Ο Τζόλης έχει περάσει τις εξετάσεις και πλέον μόνο προς τα πάνω θα πάει. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχαηλίδη. Οι μισοί ήταν έτοιμοι από αυτούς. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση για το ποιος θα μπει και ποιος θα βγει».

Για την έλλειψη προετοιμασίας: «Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ετοιμαστεί για αυτή την προσπάθεια. Δεν ξέρω δεν πίστευαν οι άνθρωποι στο υλικό τους. Για τον Ιβάν Σαββίδης δεν υπάρχει το FFP. Δεν νομίζω ότι θα κολλήσει εκεί. Είχε άλλα θέματα και πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις. Δεν γίνονται έτσι ανανεώσεις και γίνεται να διώχνεις έτσι παίκτες. Υπάρχει ο Μάτος, τον πληρώνουμε ακόμη. Χθες υπήρχε έλλειψη στη μια πλευρά και βάλαμε ένα παίκτη που είχε να παίξει έξι μήνες με κίνδυνο να καεί. 

Οι παίκτες δεν γνωρίζονται. Ο ΠΑΟΚ είναι πέντε χρόνια πρωταθλητής με δύο πρωταθλήματα, κύπελλα, με ένα κόσμο τρελό, γήπεδο. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα προς την ελίτ και γυρίζουμε πίσω. Πουλήθηκε ο Άκπομ, ο Λημνιός. Θα πουληθούν όλοι στο τέλος. Έφυγε ο Λημνιός και παίρνεις έναν παίκτη που έχει έξι μήνες να παίξει; Δεν ήταν προετοιμασμένος ο ΠΑΟΚ για αυτό το αποτέλεσμα. Είχα δηλώσει ότι αν ήταν ο Βιεϊρίνια θα έπαιζε ενδεκάδα. Δεν υπάρχουν κλίκες στον ΠΑΟΚ. Είναι σενάριο επιστημονικής πειθαρχίας. Αυτοί οι παίκτες πληρώνονται και τώρα που τους θέλουμε δεν ήταν. Κράτα τους και βάλτους όταν θέλεις».

Για την επόμενη μέρα: «Θέλουμε ενίσχυση. Θέλουμε δύο παίκτες στο κέντρο. Παρακαλάμε να μην φάνε κάρτα. Πρέπει να ενισχυθούμε. Θα μείνουμε από καύσιμα. Στα δεξιά θέλουμε κάτι επίσης. Είδαμε το παιχνίδι στο Βόλο και είδαμε παίκτες που οι επτά από αυτούς δεν πρόκειται να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούν να παίξουν. Δεν έχουν το κάτι ιδιαίτερο. Έρχεται ο Ουαγκέ και ο Τσόλακ και παίρνουν φανέλα. Οι άλλοι που είναι; Θα μείνουμε από καύσιμα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τον Ουαγκέ πότε θα ετοιμαστεί. Είναι ταχύτατος και αν βρει τα πατήματα του θα μπορέσει. Με την εμφάνιση που έκανε χθες δεν μπορεί. Είναι ανέτοιμος. Πρέπει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Τους δικαιολογούσα για τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα καθώς έφτασε πολύ κοντά στο όνειρο στην Ευρώπη. Τώρα φαντάζεσαι να γίνει το ίδιο;».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.