Τσουρέλας: «Προτιμούσα τον Κρμέντσικ από τον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Ιουνίου 2021

Ο Απόστολος Τσουρέλας μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το ξεκίνημα της νέας σεζόν του ΠΑΟΚ, την υπόθεση Κρμέντσικ και τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ σήμερα:

«Νιώθω την αγωνία σαν να είμαι ακόμη ποδοσφαιριστής της ομάδας. Οι εξελίξεις φαίνεται πως θα είναι αργές και βασανιστικές».

Για το αν περίμενε περισσότερες μεταγραφές ως τώρα:

«Ξέρω ότι ο Τέιλορ δεν ήταν στους παίκτες που είχαν βολιδοσκοπήσει εξ αρχής. Ήταν εκτός σχεδιασμού. Λένε ότι έχει καλά στοιχεία και θα τον δούμε. Οι παίκτες για τους οποίους έχουν γίνει συζητήσεις μαζί τους, δεν ξέρουμε τα ονόματα. Γνωρίζω από την πληροφόρηση μετά τις 15 Ιουλίου πιθανό να έρθουν κι άλλοι παίκτες. Είναι ευχή να γίνει αυτό γιατί τους έχουμε ανάγκη».

Για τον Κρμέντσικ:

«Αρχικά να πω για την περίπτωση του Κρμέντσικ για εμένα προσωπικά είναι παίκτης που θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ. Τα 2,5 εκ. ευρώ δεν είναι απαγορευτικό, θα έμπαινα στη διαδικασία να συζητήσω για να τον κρατήσω στην ομάδα. Ξέραμε από πέρσι πιθανώς να ξεκινήσει η προετοιμασία χωρίς φορ. Το Scouting του ΠΑΟΚ είναι έτοιμο και προετοιμασμένο με προτάσεις».

Για τον Ολιβέιρα:

«Δεν με καλύπτει 100%. Θα προτιμούσα να κρατούσαμε τον Σβιντέρσκι ή τον Κρμέντσικ. Έχει ξοδέψει το καλύτερο μέρος της καριέρας του. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Είναι καλός παίκτης, αλλά θέλουμε τον top ποδοσφαιριστή».

Για την τακτική του Λουτσέσκου να βασιστεί στο υπάρχον ρόστερ:

«Έχω τους παίκτες που είναι δικοί μου και βασίζομαι σ’ αυτούς. Πρώτα ξεκινάς μ’ αυτό που έχεις και μετά ενισχύεις το ρόστερ. Η σκέψη και η λογική του είναι πολύ καλή. Λέει ότι υπάρχει μια ομάδα και χτίζω πάνω σ’ αυτούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.