Τσουρέλας: «Φαίνεται πως το μυαλό του Τζόλη δεν είναι εδώ...»

Metrosport Team05 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Τσουρέλας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, τοποθετήθηκε αναφορικά με τα στοιχεία που ξεχώρισε στην ήττα του ΠΑΟΚ από τη Μποέμιανς, αλλά και την γενικότερη εικόνα του Δικεφάλου στην αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στο αρχικό του σχόλιο, ανέφερε: «Με εξέπληξε η εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Μποέμιανς, αλλά πιστεύω ότι την Πέμπτη θα δούμε μία άλλη εικόνα και θα δούμε έναν ΠΑΟΚ που θα ανταποκριθεί όπως πρέπει. Έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία και πρέπει να είμαστε δύο βήματα πιο μπροστά ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειάζεται».

Για να προσθέσει: «Ας αρχίσουμε με τα τελειώματα των φάσεων. Δεν υπήρχαν καλά τελειώματα των φάσεων. Στα χαφ είχαμε κενά τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο επιθετικό που δεν είχαν κάποια συμμετοχή. Είμαστε καλύτερη ομάδα και μόνοι μας κάναμε ότι κάναμε και δεν τα πήγαμε καλά. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί αλλά έχουμε βιώσει και τραγικές αποτυχίες και αποκλεισμού. Όλο το οικοδόμημα θα αμφισβητηθεί αν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ και θα ασκηθεί μεγάλη κριτική».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Όλα συγκεντρώνονται πάνω στον Λουτσέσκου και αυτό δεν είναι καλό, γιατί θεωρώ ότι η έλειψη του Τεχνικού Διευθυντή παίζει ρόλο όχι μόνο στις μεταγραφές αλλά και στις αποχωρήσεις. Πόσα πράγματα να κάνει μαζί ο Ραζβάν; Κανείς δεν λέει ποιος θα φύγει, δεν υπάρχει ο άνθρωπος να βάλει το όνομα του εκεί και που να ξέρει ο Λουτσέσκου τι έκανε ο εκάστοτε παίκτης την περσινή χρονιά; Το να αλλάζει ξανά και ξανά ο προπονητής φέρνει αυτά τα προβλήματα γιατί χάνεται χρόνος στο να βγαίνουν ξανά νέα συμπεράσματα».

Ενώ υπογράμμισε: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής αμφισβητηθεί έντονα, ξέρουμε τι θα συμβεί. Τώρα που θα υπάρχει και η πίεση του κόσμου θα είναι διαφορετικά, αρχίζει η νευρικότητα, η ένταση, η πίεση και όλο αυτό μεταφέρεται στα αποδυτήρια και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Ο Λουτσέσκου έχει πάρει τα πάντα και οι προσδοκίες θα είναι πάντα ψηλά».

Για τις μεταγραφικές ανάγκες του ΠΑΟΚ και τους παίκτες που έχουν έρθει: «Ο Ολιβέιρα ήταν από τους καλύτερους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, ταιριάζει στην ψυχολογία του ΠΑΟΚ και το έχει και θα σκοράρει. Από τον Κούρτιτς δεν είδαμε ακόμα όσα στοιχεία έχει είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει εδώ και άλλους έτοιμους παίκτες όπως ζήτησε ο προπονητής. Υπάρχουν ελλείψεις στο κέντρο και χρειάζονται παίκτες εκεί. Για τον Τζόλη θα έλεγα πως θα είναι καλύτερο να φύγει και ότι θα γίνει η μεταγραφή του γιατί το μυαλό του δεν είναι εδώ. Στην άμυνα υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και θα πρέπει να βρεθεί μία ισορροπία εκεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.