Τσουρέλας: «Είναι επικίνδυνος ο τύπος που υποδύεται τον προπονητή στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Τσουρέλας.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν «χείμαρρος» σε όσα ανέφερε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο ίδιος έκανε εκτενή αναφορά στον Αμπέλ Φερέιρα και στη διαχείριση του ρόστερ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Αμπέλ Φερέιρα χρησιμοποιεί ως δικαιολογία το ότι φτιάχνει ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Ο Φερέιρα δεν έχει καταλάβει τι είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Αν υπήρχε κόσμος θα είχε φύγει, θα είχαν μπει μέσα με τον επικίνδυνο που υποδύεται τον προπονητή. Σε δύο μήνες απομυθοποίησε παίκτες που πήραν το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αυτές οι ανοησίες πρέπει να σταματήσουν, κάθε ημέρα βρίσκει και νέο αφήγημα και το μόνο που λέει είναι ότι «φτιάχνω ομάδα» και αυτό χρησιμοποιεί αυτό σαν δικαιολογία. Πως φτιάχνει την ομάδα; Αυτή τη στιγμή ο Τσόλακ έχει όλα τα βέλη επάνω του. Τι είναι ο φόβος και ο τρόμος των αμυντικών; Είναι ένας μικρομεσαίος παίκτης που δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον ΠΑΟΚ, όπως ο Περέιρα και ο Νινούα, που δεν μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για τη διαχείριση των παικτών: «Ο Βιεϊρίνια έχει απίστευτα χαρακτηριστικά για να είναι εκτός, είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν. Έβαλε χθες τον Ροντρίγκο Σοάρες που έχει να αγωνιστεί καιρό. Για τον Ντόουγκλας που τον έβαλε είναι πέρα από κάθε λογική για έναν παίκτη που είχε καιρό να παίξει. Θα κάνουμε τον ΠΑΟΚ, Επανομή και Πυλαία; Οι σχολικές μεταγραφές κόστιζαν παραπάνω από όσα πήρε ο ΠΑΟΚ για τον Άκπομ. 

Τώρα που επιστρέφει ο Βιεϊρίνια, τι σχέση θα υπάρχει μεταξύ των δύο; Αν αυτός θέλει να τον τελειώσει θα τον κάνει αλλαγή στο 3΄, στο 5΄, στο 7΄ και θα τον τελειώσει, θέλουν ειδική διαχείριση αυτοί οι παίκτες. Χθες δεν μπορούσε  να κάνει δύο απλές αλλαγές; Ακόμα και κουτσός να είναι ο Ζίβκβιτς θα σου βάλει ένα γκολ, θα κάνει μία ενέργεια, θα τον κρατήσεις μέσα μέχρι να ξαπλώσει κάτω και να ζητήσει αλλαγή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.