Τσουκαλίδης: «Υπάρχει ικανοποίηση, ομάδα με προοπτική ο Σοχός»

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2022

Συνέντευξη στον Παύλο Κερασιώτη

Οι δύο νίκες και η μια ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια έφεραν τον Εθνικό Σοχού στην τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Τσουκαλίδης μίλησε στο metrosport.gr για την πορεία της ομάδας, τον όμιλο αλλά τις εντυπώσεις του από την παρουσία των ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Ο Ελληνας προπονητής, επισήμανε:

«Ικανοποιητική είναι η χρονιά για εμάς. Δουλέψαμε πολύ από το καλοκαίρι. Στον πρώτο γύρο δεν πήραμε αυτά που αξίζαμε ως ομάδα αλλά δεν σταματήσαμε και δεν χάσαμε την πίστη μας σε αυτά τα παιδιά και στη δουλειά που γίνεται. Το τελευταίο διάστημα δείχνουμε ότι βρίσκομαι τα πατήματά μας και αυτό είναι μια δικαίωση για εμάς. Εχουμε μια ισχυρή διοίκηση που είναι κοντά μας και λύνει τα προβλήματά μας. Εχουμε πάρα πολύ νεανικό ρόστερ και πάνω σε αυτό χτίζουμε την ομάδα του Εθνικού Σοχού. Είμαστε μια ομάδα με προοπτική και βλέπουμε την καθημερινή βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας, αξιοποιούμε τις δυνατότητες μας και όλα πηγαίνουν καλά».

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

«Εχουμε υψηλούς στόχους και αντιμετωπίζουμε ως πρόκληση τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα ματς. Πάντα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό.

Στην αρχή θέσαμε ως στόχο να χτίσουμε μια ομάδα με αγωνιστική ταυτότητα, η οποία θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα αναδεικνύει ποδοσφαιριστές και ακόμη να οργανωθούμε σε όλους τους τομείς. Εχουμε ικανότατη ομάδα και θέλουμε να τερματίσουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Δύο λόγια για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης που παίζουν στη Γ’ Εθνική;

«Ο Θερμαϊκός έχει μια νεανική ομάδα, το ίδιο προπονητικό τιμ και βασικό κορμό. Ταλέντο υπάρχει, τρέχουν πολύ και δεν έχουν την πίεση του αποτελέσματος.

Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μια ομάδα που λόγω του βάρους της φανέλας κάνει πρωταθλητισμό. Υπάρχει μεγάλη πίεση από τον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Εχει πλεονέκτημα το dna της ομάδας. Θα έχει δύσκολο έργο με τον Πανδραμαϊκό, ο οποίος πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Ο Μακεδονικός είναι ποιοτική ομάδα, καλό ρόστερ και συνθήκες υψηλότερου επιπέδου. Εχει να αντιμετωπίσει την Κοζάνη, η οποία έχει επενδύσει πολλά. Θα γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Με στενοχωρεί η πορεία του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Υπάρχουν οι δυνατότητες, δεν πήρε τα αποτελέσματα και τώρα παίζει κάτω από πίεση.

Ο Ποσειδώνα Μηχανιώνας σταθεροποιείτε στη Γ’ Εθνική. Είναι υπολογίσιμη δύναμη, με δυνατή διοίκηση. Αν και οι αποχωρήσεις παικτών του Ιανουαρίου φάνηκε ότι αποδυναμώθηκε, λόγω της δουλειάς που έγινε, βρίσκει τα πατήματα και δεν πιστεύω ότι θα κινδυνέψει αλλά θα είναι μέσα στην πεντάδα».

Με τον Αγροτικό Αστέρα, που σας συνδέουν πολλά έτσι;

«Είναι η πρώτη φορά που παίζω ως αντίπαλος στο γήπεδο του Ευόσμου. Μας συνδέουν πολλά. Σέβονται την προσπάθεια που κάνω στον Εθνικό. Τώρα, ζω την οικογένειά μου και περνάω καλά στον Σοχό. Θα δώσουμε τα πάντα σεβόμενοι τον αντίπαλο ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Αγροτικός έχει μέταλλο, διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ, με φιλάθλους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και μια διοίκηση που στηρίζει. Θα γίνει καλό ματς και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Είναι άδικο για όλες τις ομάδες που παίζουν στη Γ’ Εθνική. Ομάδες-πόλεις, επενδύουν χρήματα και οι μισές θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.