Τσουκαλίδης: «Ισες πιθανότητες»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2023


Η διαδικασία των πλέι οφ συνεχίζεται και η ΑΕ Ευόσμου είναι σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη δυάδα. Ο προπονητής της ΑΕ Ευόσμου Γιώργος Τσουκαλίδης για το Πρωτάθλημα και την ομάδα του επισήμανε:

«Σπουδαίες ομάδες μετέχουν στα πλέι οφ και τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να δείχνουμε σεβασμό σε όλες τις ομάδες. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ελπίζουμε στο τέλος να τα καταφέρουμε. 

Οσο οι ομάδες έχουν μαθηματικές ελπίδες θα προσπαθούν για το καλύτερο. Καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη, καμία δεν θα τα παρατήσει και οι ποδοσφαιριστές θα παίζουν για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και για την επόμενη μέρα.

 Όλοι έχουν ίσες πιθανότητες τουλάχιστον αυτές που είναι κοντά στην κορυφή και οι υπόλοιπες θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Ολοι μπορούν να νικήσουν όλους.

 Η δική μας δείχνει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα, βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία και αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα και προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο». 

Για το παιχνίδι της Ασσήρου είπε: «Η Ασσηρος είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Συνδυάζει ενθουσιασμό και ταλέντο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.