Τσόλακ: Τα σενάρια για Ντινάμο Ζάγκρεμπ και η πραγματική διάστασή τους

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2021

Σενάρια από την Κροατία, είδαν χθες (10/12) το φως της δημοσιότητας, τα οποία έκαναν λόγο για συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την παραχώρηση του Αντόνιο Τσόλακ, τα οποία όπως φαίνεται ωστόσο δεν έχουν βάση.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του Τσόλακ αφού ανέλυσαν τα δεδομένα για την Μάλμε και πως οι πρωταθλητές Σουηδίας δύσκολα θα πληρώσουν τα 3.000.000 ευρώ που έχει μπει buy out στον Κροάτη, τόνισαν πως από αυτό το γεγονός μπορεί να επωφεληθεί η Ντινάμο Ζάγκρεμπ και να αποκτήσει τον έμπειρο στράικερ.

Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται, ούτε ο κροατικός σύλλογος μοιάζει πρόθυμος να πληρώσει 3.000.000 ευρώ για τον 28χρονο επιθετικό, ποσό το οποίο ζητάει και θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ από οποιονδήποτε επίδοξο μνηστήρα του ποδοσφαιριστή.

Έτσι, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, η μεταγραφή του Τσόλακ στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ μοιάζει αδύνατη να πραγματοποιηθεί, καθώς οι Κροάτες δεν μπορούν να ικανοποιήσουν οικονομικά τις απαιτήσεις του Δικεφάλου.

Το σενάριο του δανεισμού

Κάτι το οποίο ενδεχομένως να επιδιώξει η πρωταθλήτρια Κροατίας, είναι ο δανεισμός του παίκτη, κάτι το οποίο προσπαθεί να επιτύχει και η Μάλμε. Πάντως, κάτι τέτοιο θέλει να αποφύγει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή σεζόν του ποδοσφαιριστή και να τον πουλήσει.

Η επιθυμία του Τσόλακ και οι αποφάσεις

Από το περιβάλλον του Κροάτη επιθετικού, τονίζεται πως ο παίκτης ουδέποτε μπήκε σε διαδικασίες συζητήσεων με την πλευρά της Ντινάμο. Μάλιστα, επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι η παραμονή του στην Σουηδία, με την Μάλμε να προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί αυτό και να επιτύχει τον εκ νέου δανεισμό του παίκτη.

Όπως και να 'χει, μέσα στο επόμενο διάστημα ο Τσόλακ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη καθώς οφείλει να επιστρέψει μετά τη λήξη του δανεισμού του, προκειμένου να παρθούν και οι αποφάσεις για το μέλλον του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.