Τσόλακ: «Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα να πετύχω τόσα γκολ»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2021

Ο Τσόλακ είναι από τα πρόσωπα των ημερών στη Μάλμε και γι' αυτό συχνά βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Ο Κροάτης φορ, που αγωνίζεται στη Σουηδία ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έχει πετύχει ήδη δέκα γκολ σε 15 παιχνίδια και είναι, πλέον, πιθανό να ενεργοποιηθεί οψιόν αγοράς του. Ο Τσόλακ μίλησε για τις εμφανίσεις του, τονίζοντας: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την αρχή, αλλά όλα έχουν να κάνουν με την σταθερότητα. Πρέπει να διατηρηθώ σε υψηλό επίπεδο και να μην υποχωρήσω, γιατί όχι και να γίνω ακόμη καλύτερος. Το ότι κατάφερα να πετύχω τόσα πολλά γκολ σημαίνει πολλά για εμένα, όπως και το ότι βοήθησα την ομάδα να πάρει νίκες. Θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα».

Για το αν περίμενε να φτάσει τόσο γρήγορα σε διψήφιο αριθμό τερμάτων δήλωσε: «Όταν έρχεσαι σε ένα καινούργιο μέρος ως δανεικός όπως τώρα, δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις. Από την εμπειρία μου ξέρω ότι ένας δανεισμός δεν είναι πάντα εύκολος, αλλά είμαι ευτυχισμένος που ξεκίνησα έτσι, με τόσα γκολ στους πρώτους αγώνες. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις εξ αρχής ότι θα πετύχεις. Είμαι χαρούμενος που το έκανα και θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.