Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να δω τους Έλληνες της Αυστραλίας να στηρίζουν την Πάουλα»

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Σίδνεϊ της Αυστραλίας για τον τραυματισμό του στη μέση, αλλά και για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, της οποίας δηλώνει ο «Νο.1 φαν».

«Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό, τα πράγματα φαίνονται καλά για εμένα», είπε ο 25χρονος τενίστας, που ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν από το United Cup. «Πριν μερικές εβδομάδες δεν ήμουν σίγουρος αν θα είμαι έτοιμος, όμως τώρα πιστεύω ότι είμαι στη σωστή κατεύθυνση. Αυτό το κομμάτι της σεζόν σημαίνει πολλά για εμένα και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο υγιής. Υπήρξαν κάποια σκαμπανεβάσματα και αυτό είναι φυσιολογικό για κάθε αθλητή, αλλά είναι σημαντικό να έχεις θετική σκέψη. Έκανα τα σωστά πράγματα για να βρεθώ σε φόρμα και είναι αφοσιωμένος καθημερινά».

Φυσικά ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε και για τη σχέση του με την σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα λέγοντας ότι: 
«Ήταν σημαντικό κομμάτι της χρονιάς μου και μου έφερε πολλή χαρά και αυτοπεποίθηση στην καθημερινή ζωή μου. Είναι σημαντικό στήριγμα, έχω χτίσει εξαιρετική σχέση μαζί της. Είναι ο Νο.1 φαν μου κι εγώ είμαι ο Νο.1 δικός της, σπρώχνουμε ο ένας τον άλλο. Θα ήθελα να δω τους Έλληνες να την υποστηρίζουν. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ισπανική κοινότητα στην Αυστραλία, οπότε αν δείτε την Πάουλα, φροντίστε να την στηρίξετε, και δείξτε της την αγάπη που δείχνετε σε εμένα».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.