Τσιριμώκος: «Δύσκολο να επανέλθει ο Μήτρογλου - Χρειαζόταν και Καμαρά και Μπαράλες»

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2021

Ο Θαλής Τσιριμώκος, πρώην άσος που πέρασε και από τον Άρη, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την φετινή παρουσία των κιτρίνων.


«Ο Άρης εκτός έδρας έχει πάρει πιο καλά αποτελέσματα επειδή παίζει στην κόντρα και είναι καλός. Οι παίκτες που είναι μπροστά δεν μπορούν να διασπάσουν οργανωμένες άμυνες, γι' αυτό και έχει απώλειες στο Κλ. Βικελίδης. Δεν έχει τον σέντερ φορ τον δυνατό που θα πηδήξει στην κεφαλιά. Ο Καμαρά θέλει χώρο» είπε, μεταξύ άλλων, και συνέχισε:


«Ο Μήτρογλου έκανε μεγάλη καριέρα αλλά δεν νομίζω ότι αυτή την στιγμή μπορεί να επανέλθει στις προηγούμενες καταστάσεις. Ο Μπαράλες θα ήταν ιδανικός για τον Άρη. Μία ομάδα πρωταθλητισμού θα ήταν καλό να έχει στο ρόστερ της και τον Καμαρά και τον Μπαράλες. Για να μπορεί να έχει και ο προπονητής επιλογές, ανάλογα με το τι θέλει να παίξει.»


Για τις ανανεώσεις που είναι στα σκαριά: «Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και λογικά θα κοιτάξουν το συμφέρον τους. Και ο Άρης, βέβαια, καλά κάνει και προσπαθεί να τους κλείσει. Για να κάνεις σωστή δουλειά πρέπει να έχει εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που κάτι δεν σου πάει καλά. Να είσαι προετοιμασμένος. Δεν ξέρω αν πίσω από αυτές τις καταστάσεις είναι έτοιμοι.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.