Τσιώλης: «Πρέπει να σκοράρει ο Άρης»

Metrosport Team04 Μαρτίου 2020

Ο Σάκης Τσιώλης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου μίλησε για τις σημερινές μάχες του Άρη και του ΠΑΟΚ, απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να σκοράρουν στο ΟΑΚΑ, ενώ στην συνέχεια ανέφερε πως το καλύτερο για την ομάδα του Δικεφάλου είναι να αγωνιστεί ο Μάτος ως δεξί μπακ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ΑΕΚ-ΑΡΗΣ: «Περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Άρης στηρίζει πάρα πολλά στο Κύπελλο αλλά πρέπει να σκοράρει στο ΟΑΚΑ, ώστε να έχει μεγάλες ελπίδες για να προκριθεί στον τελικό».

Για την μάχη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό: «Ο ΠΑΟΚ καλείται να απαντήσει απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν νομίζω ότι αυτή η διαφορά που διαμορφώθηκε αξίζει τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο στον σημερινό αγώνα».

Για το αν μπορεί να παίξει ο Μάτος στόπερ: «Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να δοθεί ευκαιρία είτε στον Μιχάι είτε στον Μιχαηλίδη, για μένα είναι προτιμότερο να παίξει ως δεξί μπακ γιατί είναι ένας παίκτης που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.