Τσιώλης: «Ηρακλής και ΠΑΟΚ Β’ έχουν ξεχωρίσει στο Πρωτάθλημα»

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σάκης Τσιώλης, μίλησε στη Metrosport και στον Παύλο Κερασιώτη για το αυριανό (26/5, 15.15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ , τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Περιμένω ένα παιχνίδι επιθετικό, καθώς είμαστε δύο ομάδες με αρχές στο παιχνίδι τους, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει στο Πρωτάθλημα. Είμαι αισιόδοξος για την καλή απόδοση της ομάδας. Θα αναμετρηθούν δύο βαριά ονόματα της κατηγορίας, ανεξάρτητα αν είναι η β’ ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς διαθέτει επαγγελματίες και κάποιους από την πρώτη ομάδα. Ο κόσμος που θα βρεθεί στις εξέδρες ή θα δει τον αγώνα από την τηλεόραση θα το ευχαριστηθεί το παιχνίδι».

Πρόβλημα με Γιουμπιτάνα

Στην τελική ευθεία είναι η προετοιμασία του Ηρακλή για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο του Μακεδονικού. Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στη Μίκρα, με τον Αγγελο Παπαστεριανό να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. 

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα κι όπως όλα δείχνουν θα χάσει το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Επίσης, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μπαλικτσής, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Μυστκόφσκι, ενώ αμφίβολος είναι και ο Χρουσιέλ. 

Τέλος, χειρουργήθηκε ο Δημήτρης Σγουρής που έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες την αποκατάστασή του με στόχο την επιστροφή του στην ενεργό δράση. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.