Τσιώλης για Μήτογλου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει και να μην παίξει στην εθνική»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης και αναφέρθηκε στον Γεράσιμο Μήτογλου, που χθες αγωνίστηκε βασικός στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο (3-0) στο ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού αμυντικού της Ένωσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το παιδί να μην προχωρήσει και να μην παίξει στην εθνική».

«Με τον Μήτογλου δούλεψα μαζί του στον Βόλο. Στην προετοιμασία κάναμε μία πρώτη επαφή και ξαφνιάστηκα από τα προσόντα του. Τον είχα παρομοιάσει με τον Κώστα Μανωλά. Δύσκολα του φεύγει αντίπαλος. Είναι δυνατός, ταχύς και έχει αντίληψη του χώρου. Έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κάνει μια αξιόλογη καριέρα. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση που δουλεύει ασταμάτητα. Τον θυμάμαι μαζί με τον Δουβίκα που ερχόντουσαν μία ώρα τουλάχιστον νωρίτερα στην προπόνηση του Βόλου. Με πήρε τις προηγούμενες μέρες τηλέφωνο και με χαροποίησε ιδιαίτερα αυτή η κίνησή του. Όταν έχει αξιολογηθεί ο ποδοσφαιριστής, δεν μπορεί με τίποτα να αλλάξει ο προπονητής. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το παιδί να μην προχωρήσει και να μην παίξει στην εθνική. Εύχομαι μόνο τραυματισμούς να μην έχει».

Για τον Βόλο και κατά πόσο άλλαξε τη φετινή σεζόν:

«Και πέρυσι ο Βόλος είχε τις δυνατότητες για να μπει στα πλέι οφ. Φέτος, βελτιώθηκε και θεωρώ ότι θα είναι μέσα στην πεντάδα. Κράτησε κορμό, έκανε βελτιωτικές κινήσεις και απέκτησε μεγαλύτερη ταχύτητα».

Για το Λαμία-Άρης:

«Το -6 μπορεί να επηρέασε ψυχολογικά τον Άρη. Θέλει σήμερα το αποτέλεσμα στη Λαμία ώστε να φύγει η πίεση από πάνω του και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.