Τσιώλης: «Ανίκητος στον αέρα ο Μπαράλες, ο Άρης θα πρέπει να προσαρμοστεί σ' αυτόν»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2021

Ο Χερόνιμο Μπαράλες βρίσκεται αρκετά ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Άρη με στόχο την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του, όπως σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή το Metrosport.gr.

Ο πρώην του προπονητής στον Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», και σκιαγράφησε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή καθώς και το αγωνιστικό πλάνο που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Άκης Μάντζιος στην περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για το πως έφτασε ο Αστέρας στον Μπαράλες: «Το 2013 τελείωνε το συμβόλαιο του Εμμάνουελ Περόνε και έτσι βρήκαμε έναν παίκτη που παίζει στην περιοχή αλλά προσαρμόστηκε μία ομάδα πάνω στον Μπαράλες και το ίδιο ισχύει και τώρα. Δεν μπορεί να παίξει τον χώρο, αλλά είναι ανίκητος στον αέρα αλλά και κάτω χαμηλά είναι πολύ καλός. Ο Άρης θα πρέπει να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του για να προσαρμοστεί πάνω στον Χερόνιμο καθώς θα πρέπει να ανέβουν περισσότερο οι γραμμές και να τον ακολουθούν παίκτες για να υποδεχθούν τις μπάλες που θα πάρει».

Ενώ πρόσθεσε για το πως μπορεί να τον αξιοποιήσει ο Άρης: «Ο Μπαράλες είναι πολύτιμος σε παιχνίδια που ο Άρης θα πρέπει να παράγει και θα τον περιμένουν και όχι όπως είναι ο Μάνος που βγαίνει στον χώρο. Αν ο Άρης χρειαστεί να παίξει ακόμα πιο επιθετικά θα μπορεί να προσαρμόσει το παιχνίδι του με δύο επιθετικούς σε ρόλο ελεύθερου επιθετικού ο Μάνος και κεντρικός επιθετικός ο Χερόνιμο. Αν ο Άρης είχε έναν κεντρικό επιθετικό θα ήταν άλλη η εικόνα του. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο θα μπορούσε ο ακόμα και ο Σίλβα να παίξει στη θέση «9»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.