«Τσίμπησε» βαθμό στους «Ζωσιμάδες» ο ΟΦΗ

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2022

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2 στους «Ζωσιμάδες» για την 8η αγωνιστική της Super League. Ετσι, οι δύο ομάδες έφτασαν τους πέντε βαθμούς στη βαθμολογία παραμένοντας ισόβαθμες.

Οι Ηπειρώτες κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 19ο λεπτό, όταν ο Μορέιρα από τα αριστερά γύρισε προς τον Ροσέρο, ο οποίος από κοντά έβαλε το πόδι του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 56ο λεπτό οι Κρητικοί έφτασαν στην ισοφάριση. Οι παίκτες του ΟΦΗ κυκλοφόρησαν ιδανικά, ο Ντουρμισάι με τακουνάκι τροφοδότησε τον Γκερέρο, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε στον Τοράλ μέσα στην περιοχή και πλάσαρε για το 1-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε όμως πάλι να πάρει προβάδισμα με την αλλαγή του Στάικου. Ο Μπιλμπάο από τα αριστερά έκανε το γύρισμα, ο Μπάλαν με ένα δυνατό πλασέ πάνω στην άμυνα του Μεγιάδο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Οι Κρητικοί ρίσκαραν προς το φινάλε και στο 89ο λεπτό έφεραν ξανά το ματς στα ίσα. Πάλι μία αλλαγή έδωσε τη λύση και συγκεκριμένα ο Ντιουσέ, ο οποίος έπιασε ένα ασύλληπτο πλασέ εκτός περιοχής και νίκησε τον Πριόρ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πριόρ, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Τζίμας, Ροσέρο, Παμλίδης

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Περέα, Μεγιάδο, Τοράλ, Λάρσον, Ντίκο, Γκερέρο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.