Τσίμιροτ: «Είχα μιλήσει με τον Γιώργο για να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Κώστας Πετρωτός09 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Γ. ΖΑΙΡΗΣ - Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της Σταντάρ Λιέγης στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, με τους «ασπρόμαυρους» να αντιμετωπίζουν έναν ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Δικέφαλο, τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Ο Βόσνιος μιλώντας στους εκπροσώπους των μέσων που βρέθηκαν στην Ολλανδία μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ άλλαξε πολύ από την περίοδο που ήμουν εγώ στην ομάδα. Μίλησα με πολλούς από τους παλιούς που βρίσκονται στον σύλλογο, ενώ μίλησα και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, πάντα είναι ωραίο να μιλάς με έναν παλιό προπονητή. Ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει πολύ καλά και για εμένα δεν ξέρω που θα με βγάλει το μέλλον μου».

Ο ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης χαιρέτησε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ και γνώριζε ο ίδιος, ενώ μιλώντας στη NOVA σημείωσε πως είχε πρόταση να έρθει ξανά στον Δικέφαλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Κάποια στιγμή είχα μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για ενδεχόμενο επιστροφής. Θα δούμε στο μέλλον, την παρούσα στιγμή σκέφτομαι μόνο τη Σταντάρ Λιέγης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.