Τσιμίκας: Έπεσε το γέλιο της αρκούδας σε παιχνίδι γνώσεων

Metrosport Team26 Μαρτίου 2022

Ένα παιχνίδι χορηγού της Λίβερπουλ, με καλεσμένους τους Τσιμίκα, Τιάγκο και Ζότα, έγινε η αφορμή για να πέσει το γέλιο της αρκούδας.

Στην πρώτη, η τριάδα των διαγωνιζόμενων κλήθηκε να αναγνωρίσει συμπαίκτες τους, είτε βλέποντας κάποια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία, είτε ακούγοντας τη φωνή κάποιου.

Στη συνέχεια, ο πήχης ψήλωσε απότομα αφού μέσα σε 30 δευτερόλεπτα θα έπρεπε να απαντήσουν σε ερωτήσεις του στιλ «Ποιες είναι οι ομάδες απέναντι στις οποίες έχει σκοράρει ο Ζότα», «Ποιες είναι οι εθνικότητες των παικτών της Λίβερπουλ«, ή «Ποιες είναι οι ομάδες από τις οποίες αποκτήθηκαν οι νυν παίκτες της Λίβερπουλ».

Ακολούθως, ο κάθε παίκτης έπρεπε να περιγράψει στους άλλους δύο κάποιον άλλο συμπαίκτη τους, χωρίς όμως να μπορεί να μιλήσει αλλά να είναι υποχρεωμένος να τους βοηθήσει μόνο με γκριμάτσες για να τους «φωτογραφίσει» την απάντηση που έψαχναν.

Η απόλυτη πρόκληση ήταν όταν τους έβαλαν να βρουν έναν συμπαίκτη τους στο προπονητικό κέντρο και να του ζητήσουν να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που φωνάζει η κερκίδα για τον καθένα τους.

Στην περίπτωση του Έλληνα μπακ τα πράγματα ήταν δύσκολα από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο διάσημο τραγούδι που να έχει βγάλει το Kop για εκείνον, με αποτέλεσμα να χρειαστεί... αυτοσχεδιασμός.

Προσφέρθηκε ο Ιμπραΐμα Κονατέ, με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να τραγουδάει για χάρη του Τσιμίκα...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.