Τσικνής: «Περίπου 500 φίλοι του ΠΑΟΚ στη Λαμία- Είμαστε αδιάφοροι βαθμολογικά»

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ Σάκης Τσικνής, μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off (24.04, 17:00). Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αριθμό των «ασπρόμαυρων» οπαδών που θα ταξιδέψουν στο ΔΑΚ Λαμίας αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Χθες είχαμε λασποβροχή, σήμερα όμως είχαμε ήλιο. Είναι ιδανικές οι συνθήκες για παιχνίδι, όμως είναι καθημερινή και νωρίς το παιχνίδι οπότε δεν νομίζω να έχουμε όσο κόσμο με τον Παναθηναϊκό που ήταν σολντ άουτ. Μέχρι τώρα οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ έχουν αγοράσει 300 εισιτήρια, δεν είναι κακό το νούμερο. Από ότι μου είπαν και από τον ΠΑΟΚ ίσως έρθουν ακόμη 150 άτομα . Οπότε θα είναι περίπου 500. Μακάρι να έρθει όσο περισσότερος κόσμος γιατί είναι γιορτή για εμάς!

Για το αν η χρονιά με τον Λεωνίδα Βόκολο ήταν επιτυχημένη και αν συνεχίσει στον πάγκο της χρονιάς από την νέα σεζόν: «Έχουμε περάσει 2 χρόνια που προσπαθούσαμε να μείνουμε στη κατηγορία, ήταν κάτι πολύ ψυχοφθόρο. Για αυτό αποφασίσαμε μέχρι το Πάσχα να απολαύσουμε την ηρεμία. Μετά θα καθίσουμε να συζητήσουμε για όλα τα θέματα. Εννοείται όμως πως ο προπονητής είναι πετυχημένος, τα λένε τα αποτελέσματα και άλλωστε είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας που είμαστε στους 6».

Τέλος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως: «Το παιχνίδι για εμάς είναι δύσκολο, είμαστε οι αδιάφοροι βαθμολογικά και απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Κερδίζουμε πράγματα, αλλά δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σας το δηλώνω όμως πως είναι αρκετά δύσκολο για εμάς».

Αποχή των οπαδών της Λαμίας κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά

Την απόφασή τους να απέχουν από το γήπεδο στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs της Σούπερ Λίγκας έκαναν γνωστή οι οργανωμένοι της Λαμίας. Και αυτό καθώς διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά της διοίκησης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που όπως αναφέρουν τους… έδιωξαν από τις θέσεις τους για να διαθέσουν τα εισιτήρια σε οπαδούς των αντιπάλων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους
: «Αφήσαμε να περάσουν 2 μέρες να πέσουν οι παλμοί και η ένταση για να μην πούμε και γράψουμε κάτι για το οποίο θα μετανιώναμε στη συνέχεια.

Την Κυριακή λοιπόν ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ από τις νόμιμες θέσεις μας (πληρωμένα εισιτήρια διαρκείας) για να καθίσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και δε μιλάμε φυσικά μόνο για εμάς τους 50-100 που είμαστε ο βασικός πυρήνας των οπαδών του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αλλά και πολλών ακόμα σε αριθμό οι οποίοι έχουν εισιτήρια σε διπλανές θύρες!

Αυτό το ΤΡΑΓΙΚΌ γεγονός έχει υπεύθυνους και δεν είναι άλλοι από :

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ που εξέδωσε τόσα πολλά εισιτήρια ανεξέλεγκτα και την άπειρη συμπεριφορά και οργάνωση της ελληνικής αστυνομίας.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοινώνουμε ως οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ… το ακριβές χρονικό διάστημα δε το γνωρίζουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να, συμπαρασταθεί στο έργο μας και να απέχει από το γήπεδο στις επόμενες εντός έδρας αγωνιστικές.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ παοκ και φυσικά στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ!

-LAMIA FADOMADES CLUB-
-BLUE CLUB-

Υ.Γ. ΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 3»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.