Τσιγγάρας: «Κάνω όσα ζητάει ο Λουτσέσκου, γι' αυτό πιστεύω με εμπιστεύεται»

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το εμπόδιο του Ατρομήτου και στρέφει την προσοχή του στις επικείμενες αναμετρήσεις με Μίντιλαντ αρχικά και Άρη στη συνέχεια, με τον μέσο του Δικεφάλου, Χάρη Τσιγγάρα, να μιλάει στο PAOK TV, σημειώνοντας πως ο ίδιος έδειξε αυτά που ήθελε να δει ο Λουτσέσκου και αυτή τη στιγμή είναι ενεργό μέλος της ομάδας και πως οι Θεσσαλονικείς θα πάνε στη Δανία για τη νίκη.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στο PAOK TV:

Αρχικά ανέφερε: «Έχουμε γίνει μια ομάδα, έχουμε δεθεί πολύ, κατανοούμε τι θέλει ο προπονητής και το βγάζουμε στο γήπεδο και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Όταν κερδίζει μια ομάδα παίρνει ψυχολογία και αυτό έχει βοηθήσει πολύ. Δενόμαστε όλο και παραπάνω, εφαρμόζουμε αυτά που θέλει ο προπονητής και γι’ αυτό κερδίζουμε».

Για τον βασικό ρόλο που έχει στην ομάδα μετά την αρχή της χρονιάς: «Είναι ψυχοφθόρο, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο, γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε. Αυτά που ζητούσε ο προπονητής προσπαθούσα να τα κάνω, για να μπορέσω να παίξω όπως όλοι οι άλλοι. Τα έκανα, με εμπιστεύθηκε και πιστεύω ότι του έδειξα αυτά που ήθελε να δει και αυτή τη στιγμή είμαι ενεργό μέλος της ομάδας».

Για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μίντιλαντ: «Δεν ξέρω τον αντίπαλο ακόμη, θα τον δούμε κοιτάω την ομάδα μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις πόντους εκεί, θέλω να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.