Τσέλσι: Επίσημο το ενδιαφέρον για τον Κρ. Ρονάλντο

Metrosport Team04 Ιουλίου 2022

Η πιθανή φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προκαλέσει "σεισμό" στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με την Τσέλσι να είναι η πρώτη υποψήφια για να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό του Πορτογάλου.

Εδώ και περίπου δέκα μέρες οι "μπλε" είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση, από σήμερα όμως αυτό άλλαξε και οι Λονδρέζοι επικοινώνησαν προς τα έξω ότι εξετάζουν την περίπτωση του 37χρονου άσου.

Μάλιστα, η απόφαση του Πορτογάλου να μην δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, για οικογενειακούς λόγους, - με το σύλλογο να του δίνει άδεια - φούντωσε ακόμα περισσότερο τα σενάρια για αποχώρησή του από τους "κόκκινους διαβόλους".

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, φέρεται να έχει επαφές με τον ατζέντη του Πορτογάλου, Ζορζέ Μέντες, ενώ ο Τόμας Τούχελ φαίνεται να εκτιμά τον Κριστιάνο παρά την ηλικία του, αλλά ακόμη δεν έχει δώσει το πράσινο φως για τη μεταγραφή του.

Σε όλα αυτά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να κρατάει τη στάση της και να τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.