Τσεφέριν: «Απειλούν την UEFA Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα»

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος01 Ιουνίου 2021

Η European Super League επιμένει να δηλώνει παρούσα μέσω των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, αλλά και να… απειλεί την UEFA

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε συνέντευξή του στην Telegraph, πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τις τρεις ομάδες, που όπως υπογράμμισε μπορεί να στηρίζουν το εγχείρημά τους, αλλά έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή στο ερχόμενο Champions League!

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Τσέφεριν τόνισε:

«Ακόμα και οι πλέον αδαείς άνθρωποι στον κόσμο αντιλαμβάνονται πως η Super League έχει τελειώσει. Νομίζω πως οι τρεις σύλλογοι που νομίζουν ακόμα ότι έχουμε Super League, μας βοήθησαν κατά κάποιο τρόπο, επειδή τώρα είναι ευκολότερο να μιλήσουμε για αλληλεγγύη. Τώρα μπορούμε απλά να τους πούμε "πηγαίνετε στην Super League αν δεν σας αρέσει.

Υποστήριξαν στον Τύπο πως η Super League υπάρχει και δύο ημέρες αργότερα έστειλαν αίτημα να συμμετάσχουν στο Champions League.

Αυτό σημαίνει πως είναι στην Super League και εκτός Champions League αλλά ταυτόχρονα θέλουν να πάρουν μέρος στο Champions League; Έλεγαν πως έχει τελειώσει το Champions League αλλά εξακολουθούν να παίρνουν μέρος στη διοργάνωση; Τώρα απειλούν, στέλνουν επιστολές ότι θα μας μηνύσουν και θα μας πάνε στα δικαστήρια. Είναι προφανές ότι έχουν πάρα πολλά χρήματα. Θα πρέπει αυτά τα χρήματα να τα επενδύσουν στο ποδόσφαιρο για τις γυναίκες και στο ποδόσφαιρο για τα μικρά παιδιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.