Τσαούσης: «Πιστεύω θα μείνει ο Γκαρσία, αυτός είναι ο αδελφός μου στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2021

Ο Μάριος Τσαούσης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, την προοπτική να συνεχίσει στην Β’ ομάδα, τον Πάμπλο Γκαρσία, την πίεση για Πρωταθλητισμό και πόσο θα επηρεάσει αυτό τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και γενικότερα:

«Είμαι στη Θεσσαλονίκη κάνω καθημερινά διπλές προπονήσεις φουλ. Είμαι… στον αέρα τώρα και περιμένω να δω τι θα κάνω. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, περιμένω να δω τι θα μου πουν και τι θα γίνει».

Για το αν μίλησε με τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Μίλησα και μιλούσαμε γενικά όλη τη σεζόν. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πιστεύω πως θα μείνει ο Γκαρσία. Δεν έχω βέβαια εικόνα. Απλά το λέω επειδή αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν θα μείνει ο κόουτς και τι θα γίνει ακριβώς. Δεν ξέρω πως θα οργανωθεί η Β’ ομάδα. Αν μείνω και είμαι καλός, θα παίξω στην Β ομάδα. Δεν έχω κάτι αυτή τη στιγμή, δεν έχω κάποια πρόταση. Προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ. Αν έρθει κάτι ενδιαφέρον και συμφέρει όλες τις πλευρές, θα το δούμε».

Για τους συμπαίκτες του που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν και εντυπωσίασαν:

«Παίξανε τα παιδιά και είμαι υπερήφανος που έκαναν το βήμα. Έλεγα πάντα ότι πιστεύω σ’ αυτούς. Αποκτούν εμπειρία. Θα αφήσουν εποχή στην ομάδα. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».

Για το αν θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και φέτος που η πίεση για Πρωταθλητισμό είναι εντονότερη:

«Η αλήθεια είναι πως και με τον Πάμπλο Γκαρσία επειδή τους ήξερε ως παίκτες και χαρακτήρες, ήταν λίγο πιο τυχεροί. Το άξιζαν βέβαια ούτως ή άλλως. Με τον Λουτσέσκου δεν ξέρω τι θα γίνει. Υπάρχει πίεση για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, δεν ξέρω κατά πόσο θα χρησιμοποιήσει τους νέους. Δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τους υπόλοιπους. Θα τους βοηθήσει και θα βοηθηθούν όλες οι πλευρές».

Για τον Τζόλη την «κοιλιά» που έκανε στο τέλος και την αδυναμία του από τους συμπαίκτες του:

«Δεν θα πω ότι έκανε κοιλιά. Έκανε φοβερά πράγματα όλη τη σεζόν. Είναι ακόμη 19 ετών. «Κουβάλησε στις πλάτες του» τον ΠΑΟΚ με αποτελεσματικότητα και γκολ. Σωστά δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιες φορές στο τέλος για να προστατευθεί κι αυτός. Είναι παίκτης με ταλέντο κι αν πάρει ευκαιρίες και φέτος θα κάνει θαύματα. Από τους συμπαίκτες που είχα στην ομάδα, έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον Χάρη Τσιγγάρα. Είμαστε σαν αδέλφια, είναι πολύ έξυπνος και εγκεφαλικός παίκτης, έχει σωστές επιλογές, ψάχνει το κάθετο παιχνίδι και πατάει περιοχή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.