Τσαντίρης: «Η υπόθεση της Πάτρας θα είναι ένα παράδειγμα εγκληματικής δράσης στα βιβλία των ιατροδικαστών σε διεθνές επίπεδο»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Τσαντίρης.

Ο έμπειρος ιατροδικαστής μίλησε για την υπόθεση δολοφονίας των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο καθώς και τις προεκτάσεις που αυτή έχει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Η εγκληματική αυτή δράση θα μείνει χαραγμένη όχι μόνο στη δική μας μνήμη αλλά και σε διεθνές επίπεδο και θα είναι ένα παράδειγμα εγκληματικής δράσης στα βιβλία των ιατροδικαστών. Θα πρέπει να δούμε τον τρόπο και το μέσο που επήλθαν και οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών».

Ενώ πρόσθεσε: «Η ουσία αυτή εισάγεται στην Ελλάδα μόνο για νοσοκομειακή χρήση και αν χρησιμοποιηθεί τοξική δόση προκαλεί θάνατο. Η χρήση της στο παραεμπόριο πωλείται ως σκόνη και έχει χρησιμοποιηθεί ξανά παλαιότερα. Με βάσει την επεξεργασία που έχει γίνει από τους ειδικούς προκύπτει ότι η ουσία ήταν για προσωπική χρήση και όχι για νοσοκομειακή. Η ουσία αυτή έχει πολλές παρενέργειες όπως η γαστρεντερικές διαταραχές που είχε η Τζωρτζίνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.