Champions League: Το «El Cashico» και τα ντέρμπι σε Μιλάνο - Πόρτο

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2021

Σήμερα (28/9) διεξάγονται τα παιχνίδια της δεύτερης ημέρας της φάσης ομίλων του Champions League με αρκετές σημαντικές αναμετρήσεις.

Το Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι, μαγνητίζει το ενδιαφέρον του σημερινού προγράμματος. Το ματς θα γίνει στο «Πάρκ ντε Πρένς», με τους «Παριζιάνους» να θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση αλλά και να πάρουν εκδίκηση από τον περσινό ημιτελικό. Όσον αφορά τους «Πολίτες», διέσυραν με 6-3 την Λειψία την προηγούμενη αγωνιστική και θέλουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου. 

Επίσης, το Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν πετύχει ακόμη νίκη, αφού οι γηπεδούχοι έχασαν με 3-2 από την Λίβερπουλ ενώ οι Ισπανοί έφεραν λευκή ισοπαλία με την Πόρτο.

Η Λίβερπουλ μετά την ισοπαλία από την Μπρέντφορντ στην Πρέμιερ Λίγκ, ταξιδεύει στην Πορτογαλία προκειμένου να δώσει την δική της μάχη με την πάντα υπολογίσιμη Πόρτο του Σέρτζιο Ολιβείρα.

Νωρίτερα, ο Άγιαξ υποδέχεται την Μπέσικτας στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» θέλοντας να πετύχει το 2 στα 2. Την ίδια ώρα, η Ίντερ δοκιμάζεται με την Σαχτάρ Ντόνεσκ, σε ένα παιχνίδι «must win» για εκείνη μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» φαίνεται να έχει εύκολο βράδυ, καθώς φιλοξενεί την φιλόδοξη Σερίφ Τίρασπολ του Αθανασιάδη, Κολομβού και Ευαγγέλου.

Η Λειψία υποδέχεται την Μπρίζ στη Γερμανία, θέλοντας να πετύχει την πρώτη της νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ενώ η Ντόρμουντ θα αγωνιστεί με την Σπόρτινγκ.

Αναλυτικά τα παιχνίδια :

Άγιαξ – Μπεσίκτας (19:45)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ (19:45)

Λειψία – Μπριζ (22:00)

Μίλαν - Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ (22:00)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Πόρτο – Λίβερπουλ (22:00)

Ρεάλ Μαδρίτης - Σερίφ Τιράσπολ (22:00)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.