Δήμος Θερμαϊκού - Κάμπινγκ Αγίας Τριάδας: Σε προτεραιότητα η αξιοποίησή του από το ΤΑΙΠΕΔ

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2022

Στην εκμετάλλευση του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, το οποίο, πλέον, μπαίνει σε άλλη τροχιά μετά την ενεργοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ προς την αξιοποίησή του, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής:

«Το ΤΑΙΠΕΔ έχει πολλά ακίνητα. Η δικιά μας επιτυχία είναι ότι βάλαμε σε προτεραιότητα το δικό μας ακίνητο για να δημοπρατηθεί και να αξιοποιηθεί. Επιτυχία είναι ότι παίρνουμε το 40% στην ιδιοκτησία μας για τη σχολική στέγη, όπως παίρνουμε και νομιμοποιημένη την προβλήτα και τον δρόμο στην παραλία. Εξασφαλίσαμε το 50% κοινόχρηστου χώρου στο σύνολο του οικοπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά από σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, προετοιμάζεται η ανάρτηση της διαβούλευσης για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, ενώ ήδη σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλο επιχειρηματία.

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Χρήστος Πολίτης και ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου κ. Αναγνωστόπουλος επισκέφθηκαν στο κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας  και είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινότητας κύριο Μακρή.

Η έκταση 126,6 στρέμματα, που όπως αναφέρεται από το ΤΑΙΠΕΔ, έχει αμμώδες παραλιακό μέτωπο μήκους περίπου 600 μ. και πυκνή δενδροφύτευση, θα είναι κατά 50% δομήσιμη και κατά 50% ελεύθεροι κοινόχρηστοι χώροι.

Το έργο εκτός από το πολυτελές ξενοδοχείο και τις πολυτελείς τουριστικές κατοικίες, προβλέπει και 40 στρέμματα για σχολική στέγη, δρόμο χαμηλής όχλησης μπροστά στην παραλία και νομιμοποίηση της προβλήτας η οποία μένει και αυτή στον Δήμο Θερμαϊκού.

πηγή: bestscity.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.