Τσαλταμπάσης: «Είμαι Αρειανός, μεγάλωσα με τον Γκάλη!»

Metrosport Team13 Ιουλίου 2022

Ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Τσαλταμπάσης, έκανε κατάθεση ψυχής στο Metropolis 95.5 με αφορμή τις παραστάσεις του στο Θέατρο Κήπου. 

 «Είμαι στα μέρη μας, κάνω παράλληλα, ενώ μιλάω, και μία εκπομπή, στο γνωστό «Πυροβολείο». Χαίρομαι, γιατί με το θέατρο έχω την ευκαιρία να έρχομαι εδώ. Μου λείπουν όλα, ακόμη και η μυρωδιά. Αν θέλω να πάω κάπου με τα πόδια σταματάω... 100 φορές για να χαιρετήσω κόσμο. Είναι πολύ ευχάριστο. Είμαστε μία μεγάλη αγκαλιά σε όλη την Θεσσαλονίκη» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν υπήρχε περίπτωση να ξεχάσω από που ξεκίνησα. Οταν γίνεσαι ηθοποιός για να εκφραστείς δεν μπορείς να είσαι σνομπ όταν κάποιος έρχεται για να σε τιμήσει με την παρουσία του. Στις μεγαλουπόλεις τα πράγματα είναι πιο ψυχρά, αλλά η Αθήνα ήταν για μένα η Γη της Επαγγελίας, η πόλη που θα μπορούσα να χτίσω το μέλλον μου.» Για την ομάδα που υποστηρίζει σημείωσε: 

«Είμαι Αρειανός. Μεγάλωσα με τον Γκάλη και την Εθνική ομάδα του 1987. Κάποιοι στην πορεία άλλαξαν, αλλά εγώ παρέμεινα. Πήγαινα και στο καμπ του στην Χαλκιδική. Ηθελα να γίνω μπασκετμπολίστας και όχι ηθοποιός, αλλά δεν βοήθησε το ύψος μου. Οτιδήποτε χαρακτηριστικό έχει κάποιος άνθρωπος τον κάνει ξεχωριστό, ειδικά στη δουλειά μας. Είναι το σήμα κατατεθέν του. Σε εμένα είναι ότι είμαι κοντός. Αρκετές φορές αυτοσαρκάζομαι. Δεν έχω συναντήσει τον Γκάλη. Πέρσι, όμως, σε μία αθλητική εκπομπή και με έκαναν δώρο μία φανέλα του. Αν έρθει στο θέατρο θα κοιτάνε όλοι τον Γκάλη, δεν ξέρω αν με... συμφέρει. Παίζουμε στο θέατρο Κήπου. Σήμερα ξεκινάμε στις 21:30. Χθες έσφυζε από ζωή. Το βράδυ θα φύγω γιατί αύριο έχω γύρισμα. Θα έρθω ξανά στις 23 Αυγούστου γιατί θα παίξουμε το ίδιο έργο στις Συκιές».

Τόνισε, τέλος, ότι: «Το «Φώτη πιάσε μία μπύρα» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» είναι η ατάκα που έμεινε περισσότερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.