Τσαλουχίδης: «Μεγάλος κερδισμένος του ντέρμπι ο Ολυμπιακός, πήρε αυτό που ήθελε»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2022

Η βαθμολογική διαφορά που διατήρησε ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ ήταν το ζητούμενο για τους ερυθρολεύκους, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

Αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία της Βέροιας: «Έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα. Γίνεται σοβαρή δουλειά. Η οικογένεια Μπίκα έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα. Έχει όραμα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης αξίζει τα εύσημα γιατί όλα αυτά είναι δουλειά του προπονητή. Από εκεί και πέρα, κρατάμε χαμηλούς τόνους για να μην πάθουμε ζημιές. Δεν πρέπει να θριαμβολογούμε. Μας κάνει αισιόδοξοους, αλλά όχι υπέρμετρα.»

Όσον αφορά το ντέρμπι της Τούμπας σημείωσε: «Εγινε καλή διαχείριση και από τους δύο προπονητές. Ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι του τον Βάτσλικ. Ο Μαρτίνς ισορρόπησε την κατάσταση στο δεύτερο, αλλά δεν είχε ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, απλώς, πήρε αυτό που ήθελε. Ο Λουτσέσκου κοίταξε να το κερδίσει και προς το τέλος ήθελε να το προστατεύσει. Αυτό το αποτέλεσμα δίνει μία διαφορά στον Ολυμπιακό αλλά είναι αρκετά τα ματς, δεν ξέρεις τι θα παρουσιαστεί στην πορεία.

Εννιά πόντοι μπορούν να καλυφθούν, αλλά και να αυξηθούν. Ο ΠΑΟΚ, αν εξαιρέσουμε, τον Νοέμβριο παρουσίασε μία σταθερότητα, δεν μπόρεσε, όμως, να καλύψει την διαφορά. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν καθοριστικό και μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ βγάζει ευκαιρίες, αλλά απέναντί του είχε μία καλή αμυντικά ομάδα.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.