Τσαγκαλίδης: «Θα κάνουμε υπερπροσπάθεια»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2020

Έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του αν πάρει την ευκαιρία από τον Μίκαελ Ένινγκ δήλωσε ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης.

Ο άσος του Άρη μίλησε στη Nova για το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ και τόνισε ότι όλοι όσοι έχουν απομείνει στην ομάδα θα κάνουν υπερπροσπάθεια στο υπόλοιπο των πλέι οφ της Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης

Για το πώς αντιμετωπίζουν τις «ειδικές συνθήκες» που έχουν διαμορφωθεί: «Πλέον είμαστε 14 παίκτες, θα κάνουμε όλοι μια υπερπροσπάθεια και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τα παιχνίδια που απομένουν αρχής γενομένης από αυτό με την ΑΕΚ: «Έχουμε θετική σκέψη. Αυτή είναι η έκτη φορά που θα την αντιμετωπίσουμε για φέτος, την έχουμε μάθει απέξω κι ανακατωτά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όσο περισσότερο γίνεται γιατί έχουμε μείνει λίγοι παίκτες».

Για την επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος μετά από 7,5 μήνες είμαι στην αποστολή και είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Νιώθω έτοιμος αν με χρειαστεί ο προπονητής. Περιμένω πώς και πώς την ευκαιρία να αγωνιστώ και όταν μου δώσει το «ΟΚ» ο προπονητής θα δώσω το 100%».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.