Τρομερή Σάκκαρη, προκρίθηκε στους «4» του Grampians Trophy

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2021

Τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στο «Grampians Trophy» συνέχισε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) της Γερμανίδας Αντζελίκ Κέρμπερ, η οποία βρίσκεται στη θέση 25 στην παγκόσμια κατάταξη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά.

H νίκη της Σάκκαρη αποκτά ιδιαίτερη αξία, αν συνυπολογίσει κανείς πως η αντίπαλός της υπήρξε στο παρελθόν μία από τις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο και έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τρεις τίτλους γκραν σλαμ.

Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό με αντίπαλο τον Εσθονή Ανέτ Κονταβέϊτ, η οποία βρίσκεται στη θέση 23 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η διάκριση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας έρχεται λίγες εβδομάδες μετά από την προηγούμενη επιτυχία της να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά του Αμπού Ντάμπι.

Στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα η Σάκκαρη στάθηκε στην παρουσία των Ελλήνων στην Αυστραλία. «Έχω τους Έλληνες εδώ και αυτό είναι θαυμάσιο. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα κάθε φορά που έρχομαι εδώ στην Αυστραλία. Μπορώ να πω ότι αυτό είναι ένα τουρνουά της πατρίδας μου. Δεν έχουμε επαγγελματικό τουρνουά στην Ελλάδα, οπότε όταν έρχομαι εδώ στην Αυστραλία νιώθω σαν στο σπίτι μου», ανέφερε η Ελληνίδα τενίστρια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.