Ευκαιρία για τον Άρη να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που νομίζουμε...

Δημήτρης Κανελλάκης22 Οκτωβρίου 2022

Καλή ήταν για τον Άρη η νίκη επί του Ιωνικού την προηγούμενη αγωνιστική. Τον βοήθησε να βελτιώσει λίγο την θέση του στη βαθμολογία, να πάρει μια ανάσα, να βρει ψυχολογία που του έλειπε μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί και είχαν προκαλέσει αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας, αμφιβολίες στον κόσμο.

Ωστόσο, μια νίκη επί του Ιωνικού σε καμία περίπτωση δεν αρκεί για να επαναφέρει τον Άρη, να τον βάλει στο δρόμο που ήλπιζαν οι «κίτρινοι» πως θα βάδιζαν αυτή την περίοδο, γι' αυτό και είχε μπει τόσο ψηλά ο πήχης από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Για να γίνει ανταγωνιστικός ο Άρης, για να κρατηθεί ανάμεσα στις ομάδες που θα δώσουν τη μάχη για τον τίτλο, πρέπει να κερδίζει μεγάλα παιχνίδια, αυτά που μεγιστοποιούν την αυτοπεποίθηση μιας ομάδας και της δίνουν την ώθηση που χρειάζεται.

Τέτοιο ματς είναι το αυριανό στη Λεωφόρο κόντρα στον ΠΑΟ. Ο Άρης έχει μια τρομακτική ευκαιρία μπροστά του: να πάει στην έδρα της ομάδας που είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, που εμφανίζεται ως η πιο σοβαρή υποψηφιότητα αυτή την στιγμή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να την κερδίσει.

Μπορεί; Αυτό είναι κάτι που θα το ξέρουμε το βράδυ της Κυριακής. Όμως, αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά κι όχι περί ανέμων και υδάτων, μόνο μια μεγάλη εμφάνιση στη Λεωφόρο κι ένα αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟ θα δώσει μια αίσθηση ότι ο Άρης έχει περιθώρια για να μπει στο παιχνίδι, να διορθώσει την εικόνα του, να γίνει πιο πειστικός.

Διότι, αν δεν θέλουμε να κοροϊδευόμαστε, αυτό που μας έχει παρουσιάσει ως τώρα δεν πείθει κανέναν. Δεν μπορεί να τον οδηγήσει όσο ψηλά θα ήθελαν η διοίκηση και οι οπαδοί του.

Γι' αυτό και επιμένω ότι το αυριανό ματς με τον ΠΑΟ δεν είναι απλά ένα ντέρμπι για τον Άρη αλλά μία τεράστια πρόκληση...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.