Τρόι Ντινέι: «Δεν επιστρέφω στις προπονήσεις, δεν θέτω την οικογένειά μου σε κίνδυνο»

Metrosport Team20 Μαΐου 2020

Ο αρχηγός της Γουότφορντ, Τρόι Ντινέι, έκανε σαφές ότι δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του, τονίζοντας ότι προτιμάει να του αφαιρεθούν χρήματα παρά να θέσει την οικογένειά του σε κίνδυνο. «Έχω πει ότι δεν θα πάω. Δεν έχει καμία σχέση η απόφασή μου με το οικονομικό σκέλος» είπε αρχικά.

Οι σύλλογοι της Premier League ψήφισαν ομόφωνα υπέρ της έναρξης των προπονήσεων σε μικρά γκρουπ. Οι παίκτες του Γουότφορντ αναμένεται να ξαναβρεθούν στο γήπεδο την Τετάρτη (20/5), αλλά ο Ντενιέ δήλωσε ότι δεν είναι πρόθυμος να προπονηθεί με τις συνθήκες που επικρατούν.

«Ο γιος μου είναι πέντε μηνών και είχε δυσκολίες στην αναπνοή. Δεν θέλω να γυρίσω σπίτι μετά την προπόνηση και να τον θέσω σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Στη συνάντηση με τους αρχηγούς των ομάδων έκανα κάποιες απλές ερωτήσεις. Κάποιοι, όπως οι Ασιάτες, έχουν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να πάσχουν από την ασθένεια. Θα υπάρξει κάποιος επιπλέον έλεγχος; Για την καρδιά για παράδειγμα, για να δούμε αν οι άνθρωποι έχουν προβλήματα; Όχι» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.