Τροχαίο ο Γιουμπιτάνα - Τομάς: «Νιώθω πολύ καλά στον Ηρακλή»

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Μαρτίου 2022

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα. Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Ματίας Τομάς έχει κλείσει έξι μήνες παραμονής στην Ελλάδα και στον Ηρακλή. Ο Ουρουγουανός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με οκτώ τέρματα στο Πρωτάθλημα και μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για την παρουσία του στον Γηραιό

«Πιστεύω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση όπως και η ομάδα. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα στην βαθμολογία, γιατί αυτό δείχνουμε κάθε Κυριακή μέσα στο γήπεδο και το αξίζουμε Υπήρξαν αρκετές αναμετρήσεις που αξίζαμε την νίκη, όμως δεν καταφέραμε να την κερδίσουμε. Στο τέλος όμως έχω την αίσθηση ότι θα τερματίσουμε σε μια υψηλή θέση, γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα».

Συνεχίζοντας ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι είναι η πιο παραγωγική σεζόν του στην μέχρι τώρα καριέρα του:

«Στην πρώτη του σεζόν στην Ουρουγουάη ( στην πρώτη κατηγορία) είχα πετύχει δυο τέρματα.Τωρα μετράω ήδη οκτώ και αυτό το οφείλω στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ, που μου δείχνουν εμπιστοσύνη και έτσι αποκτώ αυτοπεποίθηση. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ηρακλή, κατάλαβα ότι βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα και έτσι όταν σκοράρω νιώθω περήφανος για αυτή την ομάδα. Αν δεν είχα αυτούς τους συμπαίκτες δεν θα μπορούσα να πετύχω αυτές τις εμφανίσεις. Αγώνα με αγώνα αυτή η ομάδα θα δείχνει ότι θα είναι πάντα πρωταγωνίστρια και όλοι μαζί θα ανεβάσουμε επίπεδο γιατί το αξίζει ο Ηρακλής. Νιώθω πολύ καλά εδώ και είμαι στην καλύτερη μου φάση και νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.